pri takýchto priteplených degešoch slová nepomôžu... on bude mať stále pocit že je niečo viac ako ty, nech mu povieš čokoľvek. jedna dobre mierená rana by ho poslala späť do ukrajiny
Pre jeho dobro ho stretnut radsej nechcem, ale keby uz ano, tak by som sa ho opytal, co ma taky blondavy buzerant proti casnikom...a podla odpovede by sa rozvijala dalsia komunikacia...
Kto je Paviel Rochnyak???? samotne meno znie dost pofiderne.. z kade je? .. to len aby som vedel ktorej krajine sa vyhnut aby som ho nestretol .. ale podla commentov ludi sa vyhnem tomu clovek u urcite (teda ked medzi tym zistim kto to vlastne je slight_smile: a vzhladom na slova v niektorych prispevkoch ako napriklad "pritepleny deges" sa to meno bojim dat aj do googlu aby mi to nevyhodilo nieco, co vidiet nechcem
1. Bohvie, či by som ho spoznala.
2. Nemám potrebu čokoľvek sa ho pýtať a už vôbec sa na ňom smiať. Poznám ho len z médií a v médiách môže ktokoľvek vyznieť ako blbec (týmto ho neobhajujem).
3. Takže by moje stretnutie s ním zrejme prebiehalo ako stretnutie s každým iným cudzím človekom - neutrálne, bez povšimnutia.
nič proti nemu nemám...a to že je gay ma vôbec nezaujíma a určite ho za to neodsudzujem a nenadávam naňho jak vačšina ludí pričom na to nemajú žiaden dôvod...naživo som ho už videla...normálne by som prešla okolo
viete ja som o nom pozeral relaciu v roku 2009 ja som pozeral jak ťahal žumpu a videl som jak sa dovracal s toho a jeho relacia sa volala dvaja v tom ale je to primitiv primitivni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nechcem ho v zivote stretnut
2. Nemám potrebu čokoľvek sa ho pýtať a už vôbec sa na ňom smiať. Poznám ho len z médií a v médiách môže ktokoľvek vyznieť ako blbec (týmto ho neobhajujem).
3. Takže by moje stretnutie s ním zrejme prebiehalo ako stretnutie s každým iným cudzím človekom - neutrálne, bez povšimnutia.
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь.
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
ruština mi moc nejde ale vlasoví stajlista zo ZSSR si určite rád zapieva sovietsku hymnu