keby som bol baba tak nie teda ak by som bol neskusena baba. Ak by som bol skusena baba tak si zacnem aj s neskusenym chalanom. Ak su obidvaja skuseny je to OK a ak su aj obidvaj neskuseny je to tiez ok. V konecnom dosledku je to jedno
Vsak neskuseny raz musi byt skuseny. Vsak aj ti skuseny raz boli neskuseny, nie?
no ono...neskusenost sa moze prejavovat rozne, fakt zalezi na tom ktorom, niekedy je to v pohode, inokedy zas nie...ale inak, je celkom fajn mat chalana ktory uz zhruba vie co dievca chce, alebo aspon takeho ktory na to rychlo pride ...nie je to zrovna zabava zasvacovat ho do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Vsak neskuseny raz musi byt skuseny. Vsak aj ti skuseny raz boli neskuseny, nie?
a vôbec,podľa mňa keď je chlap napr. neskúsený čo ja viem v 15-17 oukej,ale v 25-27 tak to už ne
a niektorí aj sú neskúsení ale nedávajú to tak najavo a robia všetko úplne norma