Možno mi niečia odpoveď pomôže...Odjakživa bolo pokreslievanie mojou dennou súčasťou.No prišla som do bodu kedy mám pocit že sa pri tom vytváraní niečoho na papier nútim! tlačím,silím.Cítim že keď kreslím tak mi to nič nedáva v čase keď ma to naplňovalo t
Ja som podobné niečo prežil minule pri basketbale.. sa ma chytila taka akoby beznádej že proste načo toľko trénujem a snažím sa zlepšovať hoci sa vysledky skoro nedostavujú a aj tak hoci pri tom strávim kopu času nikdy sa mi nesplní sen že by som hral v nejakom týme na zápasoch.... ale mam ten šport až strašne moc rád na to aby som sa na to vykašľal tak hoci aj nemam šancu sa tomu venovať profesionálne nedokážem sa na basketbal vykašľať...
Ja prežívam niečo také uz asi dva mesiace. Som z toho nešťastná lebo som uz dva mesiace nic skoro nenakreslila a pritom tak chcem! Ale mám pocit tiez ze sa do toho iba nútim a nejako mi to nedáva teraz to čo mi to dávalo celý čas. Neviem či to je len nejaké obdobie ktorým si musí kazdý prejst kto nieco tvorí alebo je to tým ze maturujem a sústredím sa len na to ... ale dúfam ze to co najrýchlejšie prejde. Lebo niekedy ma to vie dať riadne dole ked som taká neproduktívna v tom čo ma tak baví a čo tvorí jednu podstatu mojho bytia :/
podla mňa to je normálne ja milujem kreslenie ale niekedy človek proste nemá chuť a potrebuje aj pauzu..tak to beriem ja... po čase ťa to určite chytí mávam obdobia že mesiac nič nenakreslím a potom každý deň niečo čarbem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme