neviem komu dať lebo som NOLIFER a mám dokopy tak 5 bližších osôb a zvyšným dávať NETREBA neviem koľko objednám, hmmmm ... 10? to by malo stačiť aj s rezervou
Mám ich 74 a vyzerá to tak, že rozdám všetky. Už si len musím ísť dať fotky vytlačiť a môžem sa pustiť do písania tých krátkych, často neúprimných odkazov
ja som chcel rozdať 500..kvôli prachom som to zredukoval na 200 ..ostali mi 3 neodovzdane..
teraz by som sa ani nefotil lebo je to zbytočná strata peňazí..
doteraz sa mi niekde nejaké bez fotiek povaľujú a viem, že som ešte niekoľko rokov po mature komusi dávala len tak nejaké, kam som sa nakreslila alebo čo @soraya nie náhodou tebe?
ja som bral pred x-rokmi 30, ale podcenil som to. pričom na začiatku ci pána komu to všetko budem dávať a že načo toľko mi ľutoval som ešte, že som nepridal aspoň 10.
už si presne nepamätám, ale mala som ich 60 alebo 80 a ostalo mi ich 8, z toho 3 sú vypísané (ale ešte som ich nedoručila )
a sú super, na vzor ČSSR občianskeho preukazu
kupil som ich asi 100, lebo ich chcelo vela ludi ale rozdal som tak maximalne 20. nechcelo sa mi s tym absolutne babrat a lepit fotku a pisat, a uz vobec nie ich ludom davat. takze u mna vsetko stoji v skrinke.
mala som asi 70 a viac jak polku som rozdala....respektive boli doma hodene a mama ich davala rodine ked niekto prisiel na navstevu a tak....mozno 5-10 som sama dala tak fakt dobrym kamosom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nechcelo sa mi to ludom davat kokotina je to
teraz by som sa ani nefotil lebo je to zbytočná strata peňazí..
@soraya nie náhodou tebe?
a sú super, na vzor ČSSR občianskeho preukazu