Pred vianočkami mi akurát napísal bývalý že ako sa mi darí. Bola som milo prekvapená, no po zistení, že on je stále rovnako depresívny a ja stále rovnako vysmiata sme po chvíli konverzáciu aj ukončili...
Ja som sa zacala uz teraz kamaratovi po 2 rokoch vtierat, najprv sa tváril nedostupne a urazeno tak som sa naňho zase vykaslala, následne sa polroka vtieral on mne a teraz sa normálne bavíme
mne nie, ale ja som sa ozval dvom ludom po troch-styroch rokoch. v prvom pripade som prehodil par emailov. v druhom pripade sme sli pokecat a popit cosi do podniku, bol to fajn nostalgicky rozhovor, ale nic viac. utvrdil som sa v tom, ze minulost ma zostat minulostou a nevraciat sa k nej, pretoze si ju len znechutite.
Mne pred pár mesiacmi napísala moja kamarátka z detstva, s ktorou sme s hrávali keď sme mali 2-3 roky. Napísala mi mail a potom sme sa kontaktovali cez FB
áno, to je celkom taká klasika, že ľudia sa po čase ozvú...
> herec - na niekdajšiu známosť si spomenie len preto, lebo niečo potrebuje zohnať, vybaviť alebo dosiahnuť...kým sa však k tomu dôvodu dostane, vie vám zahrať neskutočné divadlo náhleho záujmu o vašu osobu :ble: )
> sociálny prípad - frustrovaný jedinec, ktorý, kým sa mu darí, si nedokáže dostatočne vážiť vašu prítomnosť...na človeka si zásadne spomenie až v momente, keď sa mu všetci ostatní otočia chrbtom... (a zas naň zabudne, keď ho postavíte trochu na nohy a začnú mať o neho záujem aj iní :ehm: )
> beznádejný prípad - niečo ako sociálny prípad, len tento nie je spoločnosťou odmietaný...najprv sa na vás vykašle pre údajných milión vašich chýb a až časom zistí, že mu vlastne chýbate
> dedinská trúba - potrebuje si o vás overiť nejakú klebetu alebo dozvedieť sa o vás nejaké pikošky, aby bolo o čom nabudúce klebetiť
> ľudia majúci skutočný záujem o vašu osobu...pernamentný kontakt s vami však ovplyvňuje vzdialenosť, povinnosti a pod.
Stáva sa to, ale nie sú to roky, ale skôr mesiace, max rok, rok a pol
Ozývajú sa mi starí kamaráti, s ktorými som hrala hry alebo zažila pekné chvíle
Zaujímavé je to, že ziadeb bývalý sa este neozval
Občas sa niekomu ozvem, ale na väčšinu už nemám kontakt, mne sa len výnimočne niekto ozve, by ma zaujímalo či si aspoň občas na mňa niekto spomenie a či niekomu chýbam...
Mňa po 10 rokoch našla sesternica na fb..bolo to veľmi milé a tešila som sa, že k nej pojdem cez letne prazdniny a budeme tie najlepšie sesternice a aj som išla a zistila som, že mi to ani ľúto nemuselo byť, že ju nepoznám...a už prešli odvtedy asi 4 roky, počas ktorych sa mi už neozvala..
Najvacsia pauza bola, ked sme sa stretli v klube opiti s kamosom zo skolky, s ktorym sme sa odvtedy nevideli a my sme boli taka svata trojka, vsade sme spolu v skolke chodili, sranda, ze sme sa spoznali cca po 15 rokoch D a mame sa odvtedy na FB a uz sme par krat aj hrali futbal a ma rad rovnako ako ja rap, ale uplne ze moj vkus!
Minule mi na fb napisal spoluziak zo zakladky, tak som ho hned aj blokol
No idem napisat dakomu nech je sranda inak mne sa nechce vypisovat ak s danym clovekom nepocitam
A o jednom "ozvaní sa po rokoch" už niekoľko rokov premýšľam. Bol to jeden z najdôležitejších ľudí v mojom živote. Ale vzhľadom na okolnosti predpokladám, že sa už nikdy neuvidíme.
Vcera u nas bola holka, ktoru som nevidela viac nez jeden a pol roka, a nejako sme sa dohodli, ze jej urobim nejake veci a poslem na fb, akurat ze som si ju vymazala z fb, lebo som nepredpokladala, ze ju este niekedy uvidim, a ona si to zrejme nevsimla
mne sa odrazu ozývajú starí známi keď si nájdu robotu kde musia naháňať ľudí do kadejakých poisťovní a finančného poradenstva... a ja naivná sa vždy teším, že si na mňa niekto spomenul a potom som sklamaná keď sa z toho vykľujú zištné úmysly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
» www.birdz.sk/webka/hellium/b...
sranda je, že odvtedy ho dosť často náhodne stretávam
ževraj som chýbal :ehm: :-S
to je jednoducho môj intenzívny štýl udržovania vzťahov
takže všetci čo to čítate a niekedy hejtujete, že vás kašlem, ROZHODNE NIE, ak je to aspoň raz za pol roka, ste moja TOPKA.
:happy: :letim:
> herec - na niekdajšiu známosť si spomenie len preto, lebo niečo potrebuje zohnať, vybaviť alebo dosiahnuť...kým sa však k tomu dôvodu dostane, vie vám zahrať neskutočné divadlo náhleho záujmu o vašu osobu :ble: )
> sociálny prípad - frustrovaný jedinec, ktorý, kým sa mu darí, si nedokáže dostatočne vážiť vašu prítomnosť...na človeka si zásadne spomenie až v momente, keď sa mu všetci ostatní otočia chrbtom... (a zas naň zabudne, keď ho postavíte trochu na nohy a začnú mať o neho záujem aj iní :ehm: )
> beznádejný prípad - niečo ako sociálny prípad, len tento nie je spoločnosťou odmietaný...najprv sa na vás vykašle pre údajných milión vašich chýb a až časom zistí, že mu vlastne chýbate
> dedinská trúba - potrebuje si o vás overiť nejakú klebetu alebo dozvedieť sa o vás nejaké pikošky, aby bolo o čom nabudúce klebetiť
> ľudia majúci skutočný záujem o vašu osobu...pernamentný kontakt s vami však ovplyvňuje vzdialenosť, povinnosti a pod.
Ozývajú sa mi starí kamaráti, s ktorými som hrala hry alebo zažila pekné chvíle
Zaujímavé je to, že ziadeb bývalý sa este neozval
Ale neprekvapilo lebo som proste super 8)
este tri osobky by sa mohli, ja si netrufam.
No idem napisat dakomu nech je sranda inak mne sa nechce vypisovat ak s danym clovekom nepocitam
že som sa ozvala kamošovi po asi piatich rokoch, kvôli ubytku u jednej baby, ktorú pozná a nakoniec došlo k tomu, že ideme bývať spolu.
musis ma prijat taku aka som! inak ma pri porode bude hecovat iny trener dychania
A o jednom "ozvaní sa po rokoch" už niekoľko rokov premýšľam. Bol to jeden z najdôležitejších ľudí v mojom živote. Ale vzhľadom na okolnosti predpokladám, že sa už nikdy neuvidíme.