ja kým si stihnem priať, tak tá padajúca hviezda dávno dopadne a inak nie sú hviezdy náhodou minulosťou? Veď to trvá svetelené roky, kým svetlo z hviezdy príde na Zem, čiže oni nie sú prítomnosťou... tak načo by som si priala? podľa mňa tá hviezda nikomu nezaručí splnenie priania to sú len náhody...
@lilta Lebo kus mimozemského materiálu padajúci do našej atmosféry vytvárajúci efekt "padajúcej hviezdy" nemá nič spoločné s tým čo ty vyslovíš a nijako to neovplyvňuje.
@toxo Ale veď ten, kto poskytuje tvrdenie ma za úlohu ho potvrdiť. Ja poviem že existujú lietajúce mačky šľahajúce oheň z pyskov a teraz tí, ktorí mi neveria, to majú vyvrácať? Nie, ja to musím najprv potvrdiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A neverím v to, že sa mi vplyvom padajúcej hviezdy môže niečo splniť, verím v Boha a k prosbám k nemu
win
A nikomu sa nikdy nič nesplní, je to prakticky aj teoreticky vylúčené...
zatiaľ
Aj keď mamina tvrdí, že to bolo lietadlo
@lilta
verím vo flying spaghetti monstrum
a že ľudí, ktorí si potierajú pomarančom oko, to musí sakra štípať
a nejako extra na to neverím, ale je milé pripisovať zásluhy niečomu nadprirodzenému (
dieťa moje
nie je to o hviezdach,je to o tebe...dobrý psychologický ťah.