mama vraj ako decko na jedného cudzieho chlapa ukázala že "aha, ujo Lenin" a on sa strašne urazil - a on sa totiž veľmi podobal na iného chlapa, ktorý mal za manželku Lenu, takže hovorili že "zastavil sa Lenin manžel"
ked som ako maly na cely dvor u babky ziapal Bambulkinu pesnicku, ale namiesto casti: " A v nej bola bola bola bola.." som krical: "A v nej boha boha boha boha.."
Raz sme vetrali v obývačke (ktorej okno je smerom do ulice) a ja som vykukovala z okna. Išla okolo moja učiteľka zo škôlky, tak som pozdravila a ona: "Čo Natálka, vetráte?"
Ja na to: "Vetráme, vetráme. Mamička si prdla, tak vetráme." mamo ma za toto riadne zdrbala vtedy
Alebo raz som bola s ocinom v potravinách na nákupe a z dlhej chvíle mi nič lepšie nenapadlo, ako nahlas povedať: "Oci? A prečo kradneš?" chudák ocino
raz sme sa s mamou a tatom niekam viezli na aute a z našej dediny je dooooosť stŕmy kopec hore a povedala som tatovi, nech šoféruje on, lebo mama by to neutiahla
my sme isli s krsnou na hrad cez taku luku a bol tam taky kamen , tak som sa spytala, ze co to je a ona ze tam zabil takeho pasiera blesk, tak ze to je na jeho pamiatku
isli sme vyssie a tam je pod tym hradom taky amfiteater a z laviciek boli poskladane drrevene dosky takze tam zostali len tie 'nohy' kamenne na co som zahlasila
"a co tuna, 50 pastierov zabil blesk?"
Môžem vám povedať čo zahlásila sesternica naposledy
Boli sme pri tabuli kde sú smútočné oznamy/parte a stáli tam nejakí dôchodci.
Troška sme sa tam natisli nech skontrolujeme čo je nové a všetky oznamy boli bez kalicha...
Sesternica na to ,, No, dnes nik nevyhral"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
"uhlie daju do pici" - ked som isiel s mamou a videl som, ako dvaja chlapici sklaali uhlie z chodnika do pivnice
Ja na to: "Vetráme, vetráme. Mamička si prdla, tak vetráme."
mamo ma za toto riadne zdrbala vtedy
Alebo raz som bola s ocinom v potravinách na nákupe a z dlhej chvíle mi nič lepšie nenapadlo, ako nahlas povedať: "Oci? A prečo kradneš?" chudák ocino
isli sme vyssie a tam je pod tym hradom taky amfiteater a z laviciek boli poskladane drrevene dosky takze tam zostali len tie 'nohy' kamenne na co som zahlasila
"a co tuna, 50 pastierov zabil blesk?"
"A ty si myslíš, že si tu nejaký dôležitý ?!!"
Mal som vtedy tušim 2,5 roka
Boli sme pri tabuli kde sú smútočné oznamy/parte a stáli tam nejakí dôchodci.
Troška sme sa tam natisli nech skontrolujeme čo je nové a všetky oznamy boli bez kalicha...
Sesternica na to ,, No, dnes nik nevyhral"