Tak paprika je zvačša jednej farby niekedy celá zelená inokedy červená či žltá raz je sladká inokedy zas riadne zaštípe ale takmer vždy býva plná semiačok...
Čo si myslíte o tomto type ludí ťažko na nich poznať či budú sladký alebo jemne pálivý svojími
Ja občas vidím takých zlých zelených škriatkov v škole, oni nám ničia počítače a žerú káble a potom to nejde, ale oni sa tu objavia iba občas. A ostatní ich nevidia, lebo v nich neveria.
niekedy vyzor prezradza aky je clovek...ale zdanie obcas klame a zalezi aj od momentalnej nalady dotycnej osoby, ako sa bude spravat
ja som sko mala chcela jest iba zelenu papriku, lebo som si myslela, ze je najlepsia. az postupom casu som zistila, ze to tak nie je a kazda ma nieco do seba...ludia sa radia do urcitych skupin a ostatni ich potom dopredu odsudzuju. niektori len skusaju zaradit sa a az neskor pridu na to, kto a aki vlastne su
@501 velmi zaujimava myslienka, porovnavat ludi a papriky . A dost sa zhodujem i s nazorom @alison. Len doteraz si nemozem zvyknut na uplne male, nevinne vyzerajuce cili papricky - a asi i na ludi tohto typu. Zvacsa vyzeraju tak nevinne, ale potom sa staci zakusnut trosicku hlbsie a mate co vypluvat...
@5@flussica ja mam práve tie rád príjemne pálivé minule som si kúpil aj čokoladu s príchuťou čili aj taký ludkovia sú niekedy celkom fajn také "korenie života"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som sko mala chcela jest iba zelenu papriku, lebo som si myslela, ze je najlepsia. az postupom casu som zistila, ze to tak nie je a kazda ma nieco do seba...ludia sa radia do urcitych skupin a ostatni ich potom dopredu odsudzuju. niektori len skusaju zaradit sa a az neskor pridu na to, kto a aki vlastne su
su duti a plni semena
Je to chlpate, vnutri vlhke a plne semena. co je to? kiwi