tento rok som sa ničomu inému tak nevenovala, ako k názvu diskusie...zaujíma ma, ako vnímate paradoxy v bežnom živote, či ich vôbec vnímate, pretože ja sa dodnes viac a viac presviedčam o tom, že vesmíru vládne paradox (pravdou je
proste je nejaky dej ktory je uplne prirodzeny ale casto a vo vela situaciach sa opakuje
a existuje taky dej ktory je vo vela veciach podobny tomu prvemu je taktiez prirodzeny ale opakuje sa velmi malo a v malo situaciach
priklad: fajcenie skodi zdraviu, ale moze sa najst clovek ktory bol tuhy fajciar a dozil sa najviac ako jeho nefajciarsky rovesnici
my toto nazyvame paradoxom avsak je to uplne normalne ze sa taketo situacie deju
aspon mne tak pridu
ja teda paradox vnimam ako slovo ktore poukazuje na dej ktory pride v celku ojedinely na prvy pohla logike odporujuci pritom je vlastne konsekventny ako vsetko ostatne
hypo: je vedecky dokázané, že kto si píše denník, vyniká dobrpu pamäťou, osobne s apochválim až vynikajúcou, bohužiaľ to neplatí pr školské záležitosti...a na všetko, čo je potrebné si pamätať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
lebo napr. ja paradox vnimam nasledovne
proste je nejaky dej ktory je uplne prirodzeny ale casto a vo vela situaciach sa opakuje
a existuje taky dej ktory je vo vela veciach podobny tomu prvemu je taktiez prirodzeny ale opakuje sa velmi malo a v malo situaciach
priklad: fajcenie skodi zdraviu, ale moze sa najst clovek ktory bol tuhy fajciar a dozil sa najviac ako jeho nefajciarsky rovesnici
my toto nazyvame paradoxom avsak je to uplne normalne ze sa taketo situacie deju
aspon mne tak pridu
ja teda paradox vnimam ako slovo ktore poukazuje na dej ktory pride v celku ojedinely na prvy pohla logike odporujuci pritom je vlastne konsekventny ako vsetko ostatne