nemám paralYzér
stačí mi môj obranný sprejík, ktorý nosím vo vrecku. A
Ale keď sme boli na dovolenke v Bulharsku tak som bola v jednom Armyshope, kde som paralyzér držala v rukách a bola to strašná pecka. Keď to "zaprskalo" tak som skoro skapala od strachu, a to ma tým nikto ešte ani neomráčil!
ale poviem ti, že keby som ho mala a niekto by ma napadol, neváhala by som a použila by som ho jedna radosť!
Ja by som chcela, ta veď sa bojím, ale oco mi ho nechce dať, že by som mohla byť nebezpečná, keď sa naseriem. :/ To tak iste, to úchyláci sú nebezpeční! :/ Ale mám aspoň slzák.
Nemam, ale brala by som to......ked idem odniekal neskoro vecer sama(aj ked sa to enstava tak casto) tak mam vcelku paranoje....
Hlavne v nasej bráne
Aj ked sa mi este nic nastastie nestalo, tak aspon pre lepsi pocit by som rada nejaku taku vecicku mala
@23 no vtedy este plynovu teraz uz ked mam zbrojak mozem aj ine ...samozrejme nie na nosenie, len drzanie. A ta plynova co som kupil nebola bohvieco...zle som vybral
ja som mal moznost skusit policajny vystrelovaci paralizer...no poviem vam ze to nieje nic prijemne ked vas to hodi k zemi tak ako keby ste boli ochrnuty...padnete ako slivka...uz to nechcem zazit...nastastie to bol len nacvik policajtov
@pawlo - a záležalo by ti na tom, ak by ťa takýto "citlivý" človek napadol a chcel ti ublížiť?
je jasné, že paralyzér nebudem používať ako zábavku na frajerovi, ale keď ide o tvoju/moju vlastnú bezpečnosť, zdravie a možno aj život, tak je mi to fakt úprimne jedno.
@ayreen - skús sa obrátiť na naše zákony a pozri si kto by bol v prípade - ,,som napadnutý ale v záujme vlastnej bezpečnosti ho zabijem/ublížim mu,, - vinný!! - no predsa ja čo by som ho zabil/ublížil mu, nie ten čo ma chcel okradnúť - najlepšie je keď ťa nikto neohrozí vôbec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale mala som takú minisrandu, čo púšťala prúd a nebol to práve príjemný pocit
stačí mi môj obranný sprejík, ktorý nosím vo vrecku. A
Ale keď sme boli na dovolenke v Bulharsku tak som bola v jednom Armyshope, kde som paralyzér držala v rukách a bola to strašná pecka. Keď to "zaprskalo" tak som skoro skapala od strachu, a to ma tým nikto ešte ani neomráčil!
ale poviem ti, že keby som ho mala a niekto by ma napadol, neváhala by som a použila by som ho jedna radosť!
ale ako vravím, sprej mi stačí...a ako raz niekto povedal, niet nad kopanec do gúľ a rýchle nohy
je to nejaký slzák zmiešaný dokopy s nejakým najštipľavejším korením, ktorý po streknutí vytvorí penu, ktorá brutálne štípe a nedá sa zmyť vodou
a nie nemam a ani mi netreba
slzak je ucinny, ale s tym sa nedaju robit take dobre veci
Hlavne v nasej bráne
Aj ked sa mi este nic nastastie nestalo, tak aspon pre lepsi pocit by som rada nejaku taku vecicku mala
ja mam len paralyzer, ale staci mi. jedina nevyhoda je ze je tazky v kabelke
NIEKTORÝ ĽUDIA SÚ EXTRÉMNE CITLIVÝ A STAČÍ AJ MALIČKÝ EL. VÝBOJ (V NIEKTORÝCH PRÍPADOCH AJ STATICKÁ EL.) A NASTANE ZÁSTAVA SRDCA !!!!
je jasné, že paralyzér nebudem používať ako zábavku na frajerovi, ale keď ide o tvoju/moju vlastnú bezpečnosť, zdravie a možno aj život, tak je mi to fakt úprimne jedno.
a nepoužila som ho ešte,a dúfam,že ani nepoužijem...