neznášam film Parfém keď sme pritom, väčšiu koninu som nevidela, chyba bola, že som videla film, to ma odrádza od knihy, lebo ak aj tá má taký pridrbaný koniec, tak...no
a inak? Burberry - Body, Chanel - Chance, Chanel - Memoiselle Coco, Calvin Klein - Beuty
@purenarcissism no, ono to v knihe malo pointu, len proste to je nesfilmovateĺná kniha podľa mňa (hoci musím uznať, že sa vcelku snažili, čo sa len tak nevidí
@summergirl11 práve že, vôbec nie je sladký (teda mne tak nepripadá, osobne nemusím sladké vône) ale tento je taký jemný, taký kvetinový...Mne príde absolútne dokonalý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a inak? Burberry - Body, Chanel - Chance, Chanel - Memoiselle Coco, Calvin Klein - Beuty
(A autora dosť obdivujem, ako zvládal všetky tie opisy tam)
Milujem ho...
DKNY- BE DELICIOUS
MARC JACOBS - DAISY
a midnight pearl oriflame
Versace Eau Fraiche Man
Ináč mám rada sladšie svieže kvetinové alebo kvetinovo ovocné vône. Ale obľúbenú vôňu som si zatiaľ nenašla.
inak nejaky oblubeny nemam .. ale neznasam lacoste parfemy .. isty cas sa nim prevoniaval kamos a odvtedy mi smdri :/