Ak to bola párty na ktorú som veľmi chcel ísť tak často som šiel sám, lebo moji kamoši nemajú so mnou rovnakú krvnú skupinu. Ak teda veľmi chceš ísť tak sa tam aspoň ukáž, veď kedykoľvek môžeš odísť a niekedy sú takéto osamelé párty z rôznych okolností pamätné
tak keďže si neviem predstaviť, že by som chcel ísť na párty na ktorú so mnou nejdú ľudia s ktorými som tam chcel ísť, tak vravím, že by som tam nešiel, lebo by som tam už ani ísť nechcel
neviem záležalo by od toho ako velmi by osm chcel na tu akciu isť ... zvyčajne rad chodim medzi ludi len kvoli tym ludom s ktorymi idem, bez nich by to premna nemalo zmysel
asi nie ale nie preto, že by mi vadilo ísť sama na party, to mi je jedno..len sa mi nechce samej..ja som vždy lenivá sa chystať a potrebujem niekoho, kto ma súri a kto ma tam dotiahne potom už je dobre
voľakedy som mávala občas takéto yolo pohnútky a bez rozmýšlania som išla kam sa mi zachcelo bez ohľadu na ostatných... ale teraz už by som asi váhala
no nedávno som ostala úplne sama na veľkej akcii a chvíľu som bola úplne marná, ale potom som to prestala riešiť, reku idem sa baviť a 'adoptovala' si ma po chvíli skupinka super ľudí, tak to nakoniec bol skvelý záťah až dorána
základom je prísť na akciu už keď je v plnom prúde, vtedy zapadneš aj ako creeper aj sa rapídne zvýši šanca, že si rýchlo nájdeš spoločnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@Wewo preco iba "skoro"?
@efyks ty si nad ním nejako veľmi popremýšľal ako vidím
@muaykelo a to je kde?
no nedávno som ostala úplne sama na veľkej akcii a chvíľu som bola úplne marná, ale potom som to prestala riešiť, reku idem sa baviť a 'adoptovala' si ma po chvíli skupinka super ľudí, tak to nakoniec bol skvelý záťah až dorána
základom je prísť na akciu už keď je v plnom prúde, vtedy zapadneš aj ako creeper aj sa rapídne zvýši šanca, že si rýchlo nájdeš spoločnosť