Predstavte si, ze mate 5 zazracnych dni. Kazdy den mozete urobit nieco, cokolvek co chcete. Je to uplne jedno co. Mozete jeden den byt na Jamajke a druhy den uz v Antarktide co by ste za tych 5 dni spravili ?
zarobila miliony, nieco dala rodine, nieco na charitu, precestovala cely svet, vynasla casostroj a stale sa vracala do minulosti; jedla by som kilo kaviaru, zalubila sa a vydala sa, mala vela deti, ooops, trosku som to prepiskla
Chcela by som sa ist pozret na Bermudsky trojuholnik.. Ale nie. 1.den Let do Afriky 2.Spoznavanie okolia v Afrike 3.Liečit chore deti v Afrike 4.Dat detom z Afriky véla jedla...lebo oni tam zomieraju na hlad..5.S čistým svedomim a usmevom na tvari ze som niekomu pomohla sa vratit naspat na Slovensko.. tak toto by som chcela za tych 5 dni.. keby sa to tak splnilo..
1.den: ukradnut vsetky nahrabane geordiho peniaze a dat ich potrebnym
2.den: ukradnut vsetky nahrabane geordiho peniaze a dat ich ostatnym
3.den: ukradnut vsetky nahrabane geordiho peniaze a dat ich chudobnym
4.den: ukradnut vsetky nahrabane geordiho peniaze a dat ich tym co nemaju co jest
5.den: ukradnut vsetky uplne nahrabane geordiho peniaze a dat ich potrebnym + posledne minuty piateho dna: zobrat tie peniaze potrebnym, ostatnym, chudobnym a tym co nemaju co jest
prvý deň: prebehla by moja autogramiáda, kde by boli medzi hosťami také osobnosti ako george lucas, rowling, mcewan, všetci herci zo star wars a harryho pottera, williams
druhý deň: zažila by som pravý deň udeľovania oscarov a všetko čo k tomu patrí
tretí a štvrtý deň: strávený v Moskve
piaty deň: prechod do minulosti, stretla by som sa s napoleonom, a mnohými ďalšími...
1. chcela by som sa stať slávnou bohatou a obdivovanou
2. padnúť úplne na dno a vtedy zistiť mojich sKutočných priateľov
3. zahrať si futbal za Real Madrid a byť faKt hviezda
4. zažiť Krásnu ,,dovolenKu" pri mori so svojou lásKou a najlepšími priateľmi
5. zariadiť, aby všetci moji blízKy a aj všetci ostatný zabudli na to, čo sa stalo za posledné 4 dni a ísť životom ďalej, vedieť o tom iba ja a niK iný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
2den: znicil by som vsetky obydne domy
3den: by som si zalozil ohen a jedol zvery
4den: rozmysal by som co som to spravil
5den: odjebal by som celu zem
Ale ak by to tak náhodu nefungovalo...
1. Skočila by som do neba pozrieť všetkých svojich blízkych zosnulých
2. Skočila by som do pekla pozrieť všetkých svojich blízkych zosnulých
3. Skočila by som do nemocnice, aby mi dali dokopy polámané nohy z toho skákania
4. Na vozíčku by som sa dopratala do výskumného centra, kde sa snažia vyrobiť najsilnejší
opaľovací krém, lebo sa nechcem opáliť podľa sadry
5. Vyliezla by som do postele a zaspala
Asi tak
@3 hej a po 5 dnoch by si skoncil niekde na kraji priepasti, lebo ludia by si uvedomili co si spravil ale pekne
@4 v ten piaty den aj so sebou? alebo seba by si prestahoval na daku inu planetu?
he ale dakujem za nazory
A navyše, spaním sa nedá takmer nič pokaziť (ak nie si námesačná) a prospieva to telu
V druhy den by som vymazal americanov z povrchu zeme...
V treti by som si pricaroval 20-30 obrovskych dance klubov po celom svete a aspon 5 na vychodnom slovensku...
V stvrty den by som chcel velkuuu mudrost....
A napokon v piaty by som si pricaroval niekolko ton najsilnejsej travy, tak by som tu mudrost riadne preriedil...
1. pomohol by som Delpurrovi...
2. dobre pomohol tiez, ale niektorych americanov (konkretnych) by si nechal na pokoji
3. ... nejake peniazky pre seba (nie vela, niekedy menej je viac)
4. schopnost priat si hocico bez odmedzenia
5 .......... zrusit vsetky priania predchadzajucich uzivatelov
@10 ten piaty den ma dostal
5.den - kruteee
spielberg, lucas, a ostatny dobry reziseri
niektori herci (inak vsetko v profile)
a podobne...
17. no a nakoniec mu aj tak zrusim konto a travu
Takže o to tu ide?
2. den: nahrabat co najviac prachov, pre seba, srať na ostatných
3. den: nahrabat co najviac prachov, pre seba, srať na chudobných
4. den: nahrabat co najviac prachov, pre seba, srať na tých čo nemajú čo jesť
5. den: nahrabat uuuuuplne najviac prachov, pre seba, srať na potrebných
monotónne? ale krááááásne ach
@geordie ťa predbehol
geordie:
ach, rusim tie predchadzajuce a tu su nove:
1.den: ukradnut vsetky nahrabane geordiho peniaze a dat ich potrebnym
2.den: ukradnut vsetky nahrabane geordiho peniaze a dat ich ostatnym
3.den: ukradnut vsetky nahrabane geordiho peniaze a dat ich chudobnym
4.den: ukradnut vsetky nahrabane geordiho peniaze a dat ich tym co nemaju co jest
5.den: ukradnut vsetky uplne nahrabane geordiho peniaze a dat ich potrebnym + posledne minuty piateho dna: zobrat tie peniaze potrebnym, ostatnym, chudobnym a tym co nemaju co jest
2.stať sa slávnou hviezdou
3.nakúpiť tony úžasných vecí
4.dať tony keše na charitu
5.dať miliardy na výskum chorôb
A ja?
1. den - Dal by som si prerobit telo, nech som sexsymbol
2. den - Chcel by som zazit este jeden den s mojou poslednou laskou, cely den, celu noc, len mi dvaja nic viac.
3. den - Vycaroval by som si maly krasny zamocek vo Francuzskom Provensalsku s vynicami, bazenom a zrazu by som vedel po francuzsky...
4. den - Uzdravil by som mamicku, a vsetkych pribuznych...
5. den - Urobil by som upravy na BIRDZ.SK, tak aby sa pacil vsetkym a nikto nefrflal..
@28 a co by si tu preboha robila ako 500 rocna??
@30 v tom zamku potom sprav daky ples pre birdzakov
@33 mame tu zatial len nehoraznych materialistov uchyl by bol zmena
druhý deň: zažila by som pravý deň udeľovania oscarov a všetko čo k tomu patrí
tretí a štvrtý deň: strávený v Moskve
piaty deň: prechod do minulosti, stretla by som sa s napoleonom, a mnohými ďalšími...
2. padnúť úplne na dno a vtedy zistiť mojich sKutočných priateľov
3. zahrať si futbal za Real Madrid a byť faKt hviezda
4. zažiť Krásnu ,,dovolenKu" pri mori so svojou lásKou a najlepšími priateľmi
5. zariadiť, aby všetci moji blízKy a aj všetci ostatný zabudli na to, čo sa stalo za posledné 4 dni a ísť životom ďalej, vedieť o tom iba ja a niK iný
2. urobila by som sa stastnou
3. pridelila by osms i zivotnu lasku, nech ku mne pride presne vo veku 24
4. prinutila by osm svoju rodinu aby si vypoculi pribeh mojho zivoa ktory nepoznaju aby konecne naozaj vedeli kto som
5. zaraidila by osms i dostanie sa na columbijsku univerzitu