asi Záhir a Veronika sa rozhodla zomrieť. A čítala som: tieto dve, Ako rieka, kt. plynie, Na brehu Rio Piedra..., 11 minút, Alchymista, Čarodejnica z Portobela, Démon a slečna Prymová. Asi toť. Ale strašne si chcem prečítať Piatu horu a Pútnika.
najprv sa mi celkom pacil, teraz ho nenavidim (5 "diel" od neho precitanych). chrli kopy knih, ktore sa skryvaju za hlbku, ale ked sa do nej snazite ist, su neuveritelne plytke. taka ta povrchna neemocna filozofia, ktora si ziska davy, pretoze si myslia ake prudke umenie citaju.
@titusik Piatu horu mam po cesky v pdfku na pocitaci - ak by si chcela, hod mi mail do rpcky a poslem ti to. teda pokial ti nevadi absencia tlaciarenskej vone
@zannie každý má iný vkus, nik nikoho neukameňuje Mne je proste sympatický. A rada by som si popýtala tú Piatu horu, hoci nerada čítam e-knihy, ale čert to ber, raz sa do nej možno pustím
Čítala som len jedenásť minút, ale ďalšiu už asi neprečítam. Najprv sa mi to pozdávalo...ale potom to bolo čím ďalej tým čudnejšie a úplne ma dorazila tá..ehm...erotická scénka kde bola nebom, zemou a neviem čím ešte...
@zannie vlastne presne vystihla môj názor, súhlasím.
Cital som od neho niekolko knih. Alchymistu, Veronika sa rozhodla umriet, Demon a slecna prymova, Ako rieka ktora plynie, Brida. A rad by som este precital Vitaz je sam. A ano,m mam ho velmi rad, podla mna velmi dobre vklada hlbsie filozoficke myslienky do diel a podsuva ich citatelovi tak nenapadne, ze si ani neuvedomi a zrazu je v strede deja a danu situaciu uplne pozna.
Čítala som od neho asi len tri knihy a som rada, že boli z knižnice, lebo tých peňazí by mi asi bolo ľúto. Podľa mňa je príliš preceňovaný, nehovorím, že je úplne hrozný... A neuveriteľne mi vadia tie jeho náboženské drísty... môj názor!
su to knihy cloveka ktory nema co robit iba rozmyslat.. a tak vymysla uvahy a filzofie ktore sa zakladaju na jeho dlhych chvilach ... su velmi dobre ale zas iba pre ludi ktory malo co zaziju a tak je aspom ich rozmyslanie znova o cosi zaujimavejsie a krajsie.. dobre myslienky.. cital som alchymistu a zahir.. a kusok z vernoiky.. ale na myslienky a opisy ludi ktory co to zazili veru nema.. napriklad Remarque, Ch. Dickens a podobne.. novi spisovatelia to maju hold tazke..
citala som od neho Alchymistu, 11 minut, Vitaz je sam , celkom fajn to bolo, niektore uvahy boli sice mozno o cosi dlhsie a nudnejsie ale tak da sa to precitat ma taky svojsky styl pisania tych pribehov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
bez ukamenovania poprosim.
presne si myslím to, čo @zannie
Ale najviac asi Alchymista.
@zannie vlastne presne vystihla môj názor, súhlasím.
PS: najradsej mam Bridu