Ak by ste mali na výber 2 práce, ktorú by ste si radšej vybrali: 1. prácu ktorá vás nebavi, ale dostávate za ňu velmi vela peňazí alebo radšej 2. prácu ktorú máte velmi radi, ale bude menej platená.
@roman103 no ja fakt nwm zalezalo by od okolnosti teda ake je to robota a aky je platobny rozdiel ale kebyze mam v tychto tazkych casoch robit to co ma bavi tak by som nerozmyslal, ine by to bolo keby ze mam napr rodinu, to by som sa rozhodol asi pre prachy zalezi od teba ale ja by bral v prvom rade tu VYSNIVANU .
Ak by to nemalo nejaké dosť extrémne parametre, tak určite prácu, ktorá ma baví.
Obávam sa, že robiť celý život niečo, čo je úplne mimo mňa by ma sužovalo tak, že by to peniaze jednoducho nenapravili.
Hlad mi nehrozí, budúcim deťom nehrozí, že by museli robiť od desiatich rokov, tak načo sa týrať.
Inak, ak si niekto myslí, že rodina váhu skláňa k prvej možnosti, tak sa skúste zamyslieť, či chcú deti spokojného rodiča, alebo nešťastného a unaveného s plnou peňaženkou. (samozrejme za predpokladu, že nejde o existenčné problémy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a vo voľnom čase budem robiť to, čo ma baví.
Ja by som si vybrala druhú možnosť .. radšej cítiť zadosťučinie z dobre vykonanej práce ako len samotrýznenie..
Proste už len vstávať s tým pocitom,že idem robiť niečo fajn a tešiť sa tam, dúfam, že sa mi to splní aspoň z časti
Obávam sa, že robiť celý život niečo, čo je úplne mimo mňa by ma sužovalo tak, že by to peniaze jednoducho nenapravili.
Hlad mi nehrozí, budúcim deťom nehrozí, že by museli robiť od desiatich rokov, tak načo sa týrať.
Inak, ak si niekto myslí, že rodina váhu skláňa k prvej možnosti, tak sa skúste zamyslieť, či chcú deti spokojného rodiča, alebo nešťastného a unaveného s plnou peňaženkou. (samozrejme za predpokladu, že nejde o existenčné problémy)