Smert vsetkym kvetom a zivot a pokoj vsetkym alergikom . Teplo moze byt ale nie moc velke. a rozkvitnute kvety a tak dlaej trava to je pre mne smrt - ja alergik
Príjemné teplo, tak na tričká a minisukne, však, chlapci? Kvety by mohli kvitnúť, ale len pre vizuálnu stránku, bez peľu (myslíme na alergikov). A na kopcoch by mohol byť sneh.
A kaslem na alergikov sak mate lieky( sorry , takze pekne teplucko so vsetkym ako ma byt - slnko, 30°C v tieni, sem tam zafuka slabsi vetrik... uz aby to bolo
Pawlo..ja tééž..som toho názoru, že ked je niekomu zima..oblečie sa, dá si aj tri vrstvy kožuchov..abo čoho..ale keď je teplo..extremne teplo..tak kože sa vyzliecť nemôžeš..
Nemám rád teplo..a hlavne keď sú extrémne horúčavy..šak minulý rok bolo u nás 45 stupňov..a to zima bola dosť dlhá ešte aj začiatkom mája bolo snehu niekde..ani nechcem vedieť koľko bude tento rok..nakoľko som očul, že-vraj bude najteplejšie leto..šak onedlho tu budeme mať také isté teploty jak v afrike..a keď si tak vezmem, že pred dvoma rokmi sa teplota cez leto pohybovala cca 31-34 stupňov max.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
S Tebou sa nehráme...
Príjemné teplo, tak na tričká a minisukne, však, chlapci? Kvety by mohli kvitnúť, ale len pre vizuálnu stránku, bez peľu (myslíme na alergikov). A na kopcoch by mohol byť sneh.
Ale zase... má to zádrheľ... keby niektoré kvety nemali peľ... nebol by ani med a niektoré stromy prípadne kríky a pod. by nemali plody...
Ale inak - tú petíciu ti pokojne podpíšem aj ja
Ja mám radšej zimu - a nie teplo - čiže mne zima vyhovuje
A kaslem na alergikov sak mate lieky( sorry , takze pekne teplucko so vsetkym ako ma byt - slnko, 30°C v tieni, sem tam zafuka slabsi vetrik... uz aby to bolo
Nemám rád teplo..a hlavne keď sú extrémne horúčavy..šak minulý rok bolo u nás 45 stupňov..a to zima bola dosť dlhá ešte aj začiatkom mája bolo snehu niekde..ani nechcem vedieť koľko bude tento rok..nakoľko som očul, že-vraj bude najteplejšie leto..šak onedlho tu budeme mať také isté teploty jak v afrike..a keď si tak vezmem, že pred dvoma rokmi sa teplota cez leto pohybovala cca 31-34 stupňov max.