14.to tam dojdes a to ti daju taqy pripravok ci kera ona s tym si vyplachnes hubu a to ma mierne anesteticke ucinky..mne ked prepichowali jazyk zajtra to uz budu dva tyzdne taq mna to vobec nebolelo taqze nwm co seci strachujete
19 ok diky moc ..ja to uz dlhsie chcem a vela kamosiek to ma info mam uz dostatocne...ale nemam prachy ... a matka by ma zabila...ale tak sama som si psravila 5 dierok dousi a to prezila toto by si anivsimnut nemusela
BTW: načo si vlastne zakladala túto diskusiu keď ho tam už máš?
Vyzerá to tak že si typický príklad človeka ktorý si myslel že mu niečo podobné zvýši sebavedomie ale zistila si niečo "prekvapivé" že to tak nefunguje...a teraz sa snažíš tváriť cool a vykrikuješ do celého sveta že to tam máš aby si ukázala aká si super a in...ale nejde ti to-skôr pôsobíš ako neistá pózerka...
jaj kurnik.....pierc v jazyku....to je moj sen....ale nikdy si ho nedam ...... bo na to nemam odvahu po prve...a po druhe nechcem si dodzubat zuby...... ale zase keby si ho co najskor vymenim za umely tak by to bolo ok...... ale aj tak...keby to zistil foter tak by ma vyrazl z domu =D
a v oboci sa mi to nepaci... ale inak pohodka.....
100 ludi 100 chuti.....=P
a v oboci mi to viac sedi na chalanoch a v jazyku zase u bab..... chalani s piercingom v jazyku mi pripadaju trochu prihriaty....ale nechcem zase nikoho urazit....sry
necitam komenty je ich vela len par co mi padli do oka. takze do jazyka jednoznacne (lebo ho tam uz mam) a to s tym respecta to bolo co sorry ale musim sa smiat. podla mna ako aj tetovanie tak aj piercing by mal pre majitela mat nejaku hodnotu, vyznam a nie len image.. ale ved ok. ak planujes na kazdeho vyplazovat jazyk to si radsej daj do obocia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Ty si tiež jedna z tých kravičiek čo si to zabili do úst a zrazu majú potrebu medzi každým slovom vyplazovať "akožesexi" jazyk?
čím sa prejavuje to že máš teraz väčší rešpekt?už sa ti nikto nesmeje že si hlúpa?ľudia ťa púšťajú v rade pred seba?...pochybujem...
Vyzerá to tak že si typický príklad človeka ktorý si myslel že mu niečo podobné zvýši sebavedomie ale zistila si niečo "prekvapivé" že to tak nefunguje...a teraz sa snažíš tváriť cool a vykrikuješ do celého sveta že to tam máš aby si ukázala aká si super a in...ale nejde ti to-skôr pôsobíš ako neistá pózerka...
55-no jo...videl som tvoj profil-začína vetou:Mám pierc v jazyku...
ja už radšej budem ticho heh
ALE NEJEBE MI, aby som sa dojebávala chujovinKami do tela
a v oboci sa mi to nepaci... ale inak pohodka.....
100 ludi 100 chuti.....=P
a v oboci mi to viac sedi na chalanoch a v jazyku zase u bab..... chalani s piercingom v jazyku mi pripadaju trochu prihriaty....ale nechcem zase nikoho urazit....sry
a robila som si aj sama do uší dzúrky, ale jazyk som račej nehala na moju odborníčku