z vodovodu, máme vlastnú studňu, dávame ju pravidelne testovať a je vynikajúca, balená mi nechutí a škoda fliaš.. a neviem aká je v Petržalke, ale určite sa dá piť a nič ti z nej nebude
v brne len z vodovodu bo nemam koruny aby som kupovala pitie, doma ak vodu tak tiez z vodovodu ale skor mame vzdy kofolu a ine hnusne nezdrave presladene veci tak pijem to.
@mia246 no ty mas tu nevyhodu ze tam na intraku kde si a v okoli je asi najhorsia voda lebo su tam uz tak stare trubky, ze sa cudujem ze si ju aj chutnala a neni aj take zlta tiez?
Inak ako nitra by mala mat velmi kvalitnu vodu ako celkovo....
keby to bolo na mne, tak preferujem balenu, lebo nemam rada, ked sa obcas stane, ze tecie oranzova alebo zlta alebo hnedasta ci aka podivna zelezita voda...inak s nou nemam problem, ani si to nemozem dovolit, lebo mam odjakziva hovori, ze je to zbytocne vyhadzovanie penazi a obdivujem rodicov svojich kamosov, co kupuju kartony vody... zo sladenej sa ani neviem napit, ja som potom smadnejsia...ale fakt by sa mi asi nechcelo tahat tie litre vody bez auta. :/
este donedávna som nechápal ako niekto môže pit vodu z vodovodu, som si nevedel predstaviť sústavne pit len ju...no uvedomil som si aké mame šťastie za nam ide z kohutika nezavadna pitná voda, pričom v niektorých krajinách sa vodou z vodovodu mozu tak osprchovať a umyť riady a nie pit ju...a niekde ani tu vodu z vodovodu nemaju...a balena voda je drahá..
Inak a mineralky mi uz ani nechutia, asi som z nich prepity alebo čo..
Petržalská voda... nechutí nijak zvlášť lahodne, ak mám byť úprimná. Keď som u známych v Dúbravke, vždy sa čudujem že ich voda chutí omnoho lepšie. A pijem aj aj, keď chcem teda tú z vodovodu tak si ju prevarím a vychladím, alebo si do nej dám citrón
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a čo som počula vraj najlepšia je na východe ale v BA ju vraj často kontrolujú takže je celkom kvalitná
Inak ako nitra by mala mat velmi kvalitnu vodu ako celkovo....
Z vodovodu. Je čistá. Vraj. HA HA HA
Inak a mineralky mi uz ani nechutia, asi som z nich prepity alebo čo..
v brátiske majú grc. to mi frajír musí kupovať balenú!
smrteľne vážne, naša voda mi príde taká čerstvá...
a na pitie si kupujem najčastejšie alkohol. a ešte ovocné džúsy . a kofolky po baroch.
ale ináč vodovodnú vodu/čaj/doma sodastreamovú vodu.
piči, včera nám došla bomba v sodastreame :/