nezamestnanosť na Slovensku možno?
no ja som písala SOČku, len predvčerom som ju dopísala, ale bol to horor a tie nervy, stresy a nestíhanie mi zobralo asi 5 rokov z môjho života
tak nie akú, alebo nejakú? ťažko ti rozumieť
čo ťa zaujíma? povedz si to tak.. ktorý predmet najviac..? niečo mimo školy, čo by si vedela prepojiť..? základné otázky..
Skus si "zalozit" pozicovnu so skutrami alebo obchod a zameraj sa na tu ekonomicku cast co to obnasa zalozit si neco take kolko asi budes potrebovat zakladny kapital ake naklady tam su a pod. ja robim neco podobne ako SOČ pracu zakladam si kamionovu firmu ale neni to taka "brnkacka" ako to vyzera ver mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no ja som písala SOČku, len predvčerom som ju dopísala, ale bol to horor a tie nervy, stresy a nestíhanie mi zobralo asi 5 rokov z môjho života
čo ťa zaujíma? povedz si to tak.. ktorý predmet najviac..? niečo mimo školy, čo by si vedela prepojiť..? základné otázky..
Mimo školy vodný skúter
Tak napíš o využití vodných skútrov ako o vhodných v rámci ekonomického šetrenia energií a životného prostredia, ja neviem..