cawte. mam jeden dost velky problem. nejsom zjaden biflos ale teraz v poslednom case mame strasne vela pisomiek co je pochopitelne ale absolutne nic nestiham. prosim pomozte mi ako sa da rychlejsie naucit..... a vobec naucit sa....
jedine co musis je davat pozor na hodinach. Ale to sa po vadsine nikomu nechce. Myslienky su inde. Takze na hodine musis byt 100% sustredeny. Ja som sa takto moj studijny odbor vobec neucil. Pavda je, ze som si ho dva krat precital ale to citanie bolo skor take. Toto viem ano a aha toto mi nie je zname a uz je a tak dalej. Proste sa sustredit na hdoinach a potom mas v skole pokoj.
Sústredení na 100% nie sú ani profesori na hodinách... Tak to netreba prehanáť. Plne stačí sústrediť sa na tých 85%, hlavne keď sa rozpráva niečo dôležité...
13. to je jedno! Neprekrucaj! Hlavnou chybou studentou je vacsinou to, ze sa nesustredia na hodine je jedno ci su pri zmysloch na 50% ale nepocuvaju myslienkami inde. Potrebne je to, aby pocuvali. Viem prestne o co ide. Bol to aj moj problem. Sedel som v prvej lavice a nesustredil som sa vobec. Potom uz ano a bol som sustredeny tak, ze som sa jednoducho nepotreboval ucit. je jedno ako ... ale dolezite je, aby sa sustredili. Tych 100% tam hra nepodstatnu rolu. Lebo bud je ziak pritomny pri zmysloch na hodine alebo nie je.
Dolezite je, aby si sa sustredil len na dane ucivo a nemyslel na ine veci. Teda aspon u mna to je tak, ked sa jednoducho doma nesustredim, mozem si to precitat aj 100krat a neviem z toho nic.
A suhlasim aj s Kaskom, ked budes davat v skole pozor, budes to mat ovela lahsie.
A k tomu memoplusu, brala som ho cez akademicky a bola som po nom ako zhulena, a to neprehanam, stale som sa smiala. Ale tak na kazdeho to posobi inak
jeeemin na všetKy písomKy si pripravím ťaháK formou taKou, že si to nahrám na mp3, Keď je toniečo ľahšie, dám si to do pera.. (malý ťaháK sKrútený do priesvitného obyčajného pera za 7sK vidím to peKne a učiteľKa nie..
najprv si najdi miesto kdemsa ti super uci a nic ta nevyrusuje...(ja mam lavicku pred domom), potom pol hodku rozmyslaj nad vsetkym aby si ked s abudes ucit uz nemal nad cim disappointed:pomaha) potom si spravpohodlie..moznopusti hudbu...akle taku co s ati paci ale nevjes slova...a nakoniec si povedz nech to ma uz za sebou ved budme mat potom super pocit..a hlavne je ZE SA TO CHCES NAUCIT!!! lebo ak nechces holy kokot ti pomoze ze do toho budesm dve hodiny kukat
ja sa to najleopsie naucim ked si v skole cez prestavku so spoluzackami ked kazda volaco povie tak si zapamatas aspon na 3...alebo ked nestiham tak na to cumim jak puk a volaco sa uz len v tej mojej pamati zachyti...ale je dokazane ze najviac si clovek zapamata v strese
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ak nezvladas naucit sa cele ucivo, nauc sa zo vsetkeho cast, aby ta uplne nezaskocila ani jedna otazka
jedine co musis je davat pozor na hodinach. Ale to sa po vadsine nikomu nechce. Myslienky su inde. Takze na hodine musis byt 100% sustredeny. Ja som sa takto moj studijny odbor vobec neucil. Pavda je, ze som si ho dva krat precital ale to citanie bolo skor take. Toto viem ano a aha toto mi nie je zname a uz je a tak dalej. Proste sa sustredit na hdoinach a potom mas v skole pokoj.
Sústredení na 100% nie sú ani profesori na hodinách... Tak to netreba prehanáť. Plne stačí sústrediť sa na tých 85%, hlavne keď sa rozpráva niečo dôležité...
A suhlasim aj s Kaskom, ked budes davat v skole pozor, budes to mat ovela lahsie.
A k tomu memoplusu, brala som ho cez akademicky a bola som po nom ako zhulena, a to neprehanam, stale som sa smiala. Ale tak na kazdeho to posobi inak
Na nosku, slovinu a ine som sa ucil pocas hodin matiky a angliny v kriticky den pred skusanim/pisomkou.
Doma som sa flakal za kompom a vykonaval svoje mnohorake konicky