no ja to radsej nemiesam, pretoze mam zle skusenosti ucinky ako ucinky, ale tie zaludocne potiaze potom...
kazdopadne preferujem tvrde, pretoze po pive ma strasne susi. stacia dve piva a na druhy den to citim. po 7-8 panakoch kvalitneho tvrdeho alkoholu som stale v pohode a nema to ziadne nasledky. podotykam, ze si dam tak 1x za stvrt roka.
cize ja by som nemiesala a neexperimentovala. pokial pit, tak jeden druh.
no, raz som brzdila rum pivom a to som ešte nikdy v živote z ničoho tak negrcala a nebola som tak v piči ako ten večer.
čiže verím tomu, že to znásobuje účinky a budem sa snažiť vyvarovať tejto chybe v budúcnosti
Keď som dával pivo k tequille tak som sa rozjebal úplne na špinu... Rovnako k bechcerovi, čiže to znásobuje určite... Pili sme na intráku bechcera a skoro nič nám nebolo, potom sme šli na pivo a šípky hrať a dojebali sme sa jak svine...
neznásobuje sa to a ani to nebrzdí. Jednoducho sa to spočítava, dáš poldeci 40% alkoholu a zapiješ vodou, tak je to stale 40% keď zapiješ pivom pripočítaj si ďalšie 4% alkoholu, tak už máš v sebe ako keby si vypil poldeci 44% -neho alkoholu. Presne na promile sa to vypočítava podľa váhy a pohlavia.
@25 ale nie naozaj...pivo ťa najmenej, víno viacej, tvrdé najvác...ak k tomu fajčíš tak to dosť znásobuje účinok (neviem ako je to možné, ale je to TAK!)
Pivo + tvrdé je rozhodne viac ako len tvrdé, alebo len pivo
no a spomenutý trojboj to je už pre fachmanov...neodporúčam to skúšať doma
neviem, ako to funguje s pivom, ale Ja Sprostá som raz zapíjala hrušku vínom... nikdy viac, fakt... preto si myslím, že alkohol sa neoplatí zapíjať ničím alkoholickým, lebo to týkovanie ma máta ešte doteraz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kazdopadne preferujem tvrde, pretoze po pive ma strasne susi. stacia dve piva a na druhy den to citim. po 7-8 panakoch kvalitneho tvrdeho alkoholu som stale v pohode a nema to ziadne nasledky. podotykam, ze si dam tak 1x za stvrt roka.
cize ja by som nemiesala a neexperimentovala. pokial pit, tak jeden druh.
praveze ja som pil pivo,tvrde-malinovica a este na to pivo islo,a v pohode som to zvladol
čiže verím tomu, že to znásobuje účinky a budem sa snažiť vyvarovať tejto chybe v budúcnosti
teda ja tvrdé ani nepijem.
okrem pasca.
ale logická mi príde prvá možnosť.
šak alkohol s alkoholom. z toho veľmi nevytriezvieš.
ja uz posledny polrok fungujem pivo cisto alebo tvrde + voda (whiskey, borka atd. ale k tomu voda/soda, nic sladke a debiliny)
mas to potvrdene?
Pivo + tvrdé je rozhodne viac ako len tvrdé, alebo len pivo
no a spomenutý trojboj to je už pre fachmanov...neodporúčam to skúšať doma