bohužiaľ som si v triede vybudovala povesť najcitlivejšie dievča školy
nikto si však nevšimol, že naposledy som v škole plakala pred dvoma rokmi
ale doma som revala včera - pri filme vlastne som ani poriadne nestihla, lebo hneď za tým dali takú zábavnú scénu, že... takže som potom plakala od smiechu
@mielikki Plánujem v dohľadnej dobe najať nejakého dobrovoľníka, ktorý by pre odborné účely so mnou spolupracoval ako tester na rôzne druhy štipľavosti - ešte som neskúšala zázvor ani chren a aj cesnak treba preveriť .
cojaviem kks ked je daky dovod tak revem ale inak nie mne nieekdy sa chce strasnemoc a nieekdy vobec aj keby neviem cosa stalo ja neplačem nechapem tomu moc ja si myslim ze aj keby mi niekto zomrel ako nechcem to privolavat ale ze urcite bysom zanim plakala ale nie dlho ako niekto iny aletosi len myslim ja neviem nastastie takato situacia este nenastala a ani nechcem aby nastala!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nevediem si záznamy
vacsinou zo vzduchu
no radsej vyhladavam dovody na smiech ako na plac.
a niekedy, ked velmi fuka vietor
Ale častokrát je to skôr od smiechu
nikto si však nevšimol, že naposledy som v škole plakala pred dvoma rokmi
ale doma som revala včera - pri filme vlastne som ani poriadne nestihla, lebo hneď za tým dali takú zábavnú scénu, že... takže som potom plakala od smiechu
Normálne rozmýšľam, či si z toho nespraviť výťažok a nenosiť to pri sebe namiesto slzného spreja z obchodu. Efekt rovnaký.
takže => svoje "plačlivé" dní si velmi dobre pamatam. na den presne,lebo ich nebýva vela.
už som dávno neplakala.... nejde to