ja som to videl na jednej ale to je tak, ze ma po menej vlasov. takze ako chaves napisal, je to tam tak rovnomerne Presiel by po jej vlasoch silejsi vietor a vlasy nema
No zena,ktora o seba dba si parochnu urcite zaobstara.No ja by som netvrdila ze v mensiom mnozstve.Zene vypadavaju vlasy po celej hlave kdezto chlapom sa to sustredi na jedno miesto.
Žena nemôže trpieť plešatosťou lebo touto chorobou môžu trpieť len muži!! JE to dané tým že táto genetická porucha sa prenáša na ženskom pohlavnom cromozome a sú recesivne - to znamena že ženy touto chorobou nemôžu trpiet ale prenášaju ich na mužov - tieto choroby su daltonizmus, hemofilia, a PLEŠATOSŤˇ.
Ak žene vypadávajú vlasy tak to nie je príčinou tejto genetickej poruchy ale napriklad kvoli stresu atd.. a to potom uz nenazivame plešatosť!!
Jak som sa bol dnes strihať tak som videl jednu babku. Dokopy 10 vlasov na hlave ale rovnomerne rozložené... A otázka na Pawla: keď ženy neplešatejú videl si už starú ženu z hustými vlasami? Ja nie :p
Matus33 - môže mať málo vlasov ale nie je to príčinou plešatenia. Budú tam určite iné príčiny - choroby, starnutie, stres ... atď. KeĎ dakomu padaju vlasy to neznamená že plešatie. Jednoducho mu padaju vlasy - a plešatieť môžu iba muži a je to choroba ktorá je dedičná ako som už vyššie spominal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Žena nemôže trpieť plešatosťou lebo touto chorobou môžu trpieť len muži!! JE to dané tým že táto genetická porucha sa prenáša na ženskom pohlavnom cromozome a sú recesivne - to znamena že ženy touto chorobou nemôžu trpiet ale prenášaju ich na mužov - tieto choroby su daltonizmus, hemofilia, a PLEŠATOSŤˇ.
Ak žene vypadávajú vlasy tak to nie je príčinou tejto genetickej poruchy ale napriklad kvoli stresu atd.. a to potom uz nenazivame plešatosť!!