napríklad ja myslím na to, čo chcem stihnúť spraviť.. dačo sa naučiť..
ale straašne rád by som sa iba povaľoval v posteli ale bohužiaľ sa nedá..
potom často ráno mi idp po rozume nejaké tie pesničky, buď hneď po prebudení, alebo ako si zapnem FB a zbadám tam dačo zaujímavé, už mi to celé ráno bude liezť po rozume
ja zvyčajne neviem čo sa deje, keď sa zobúdzam, prechod medzi dvoma svetmi nezvládam dobre a teda som dezorientovaná a moje myšlienky sa snažia zorientovať sa
ked som dlhsie doma a potom pridem na intrak, tak vzdy prve rano po prebudeni na intraku rozmyslam, ze kde sa nachadzam. ci som doma alebo na intraku. vacsinou mi to trva pol minuty, kym sa zorientujem.
ale vacsinou sa budim so slovami: do riti! zase som zaspala!
1. nemyslim vobec na nic a nevnimam ani ze existujem, 2. nastane uplne prva myslieka - existujem, 3. kde som?, 4.a ked si na vsetko toto odpoviem zrazu sa zacina vynarat to ostatne a uz som hore
Rozmýšľam, koľko môže byť hodín, keďže vstávam so slnkom a to už vychádza o pol piatej, a tajne sa modlím, že si ešte dve hodiny môžem s prekvapivou frekvenciou prehadzovať paplón na studenú stranu.
premýšľam chvíľku nad snom čo sa mi sníval a ak bol blbý tak mám chvíľu blbú náladu až kým naň nezabudnem a potom je fajn.. ak bol pekný tak si snažím spomenúť naň čo najviacej... aa potom mi vždy napadne čo všetko musím porobiť v ten daný deň...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale straašne rád by som sa iba povaľoval v posteli ale bohužiaľ sa nedá..
potom často ráno mi idp po rozume nejaké tie pesničky, buď hneď po prebudení, alebo ako si zapnem FB a zbadám tam dačo zaujímavé, už mi to celé ráno bude liezť po rozume
napr toto
ale vacsinou sa budim so slovami: do riti! zase som zaspala!
ako druhé ma napadne nejaká psycho pesnička čo mi hrá v hlave pol dňa dnes to bola - Hárlej- Prirodzení
a ako tretie- čo si dám na raňajky
Cez víkend ma napadne: ,,Jupííí môžem vylihovať celý deň!"
Ale z tej školy mám fakt depku!