Občas sa stane že si zapamätám sen, občas si pamätám len akýsi nejasný pocit ktorý som z toho sna mala, ale nepamätám si čo presne sa tam dialo...
A to ranné zistenie... zvyčajne to bolo skôr sklamanie, keďže väčšina z tých snov ktoré som si ráno pamätala bola nejakým spôsobom zaujímavá alebo priam príjemne prekvapivá... (Byť na chate s kamarátkami a rozprávať sa tam s medveďom a vedieť že "Nie, tento medveď mi určite neublíži a nemusím sa ho báť"... komu by sa chcelo prebrať z takéhoto sna a zistiť že to bol len sen? )
dnes som mal taky zvlastny sen...konecne som si nejaky zapamatal...bolo tam domiesane vsetko dokopy...ale viem ze som sa v nom bozkaval so spoluziackou a bol som stastny...
Mne sa asi pred mesiacom snivalo, ze mi trebalo vnoci strasne curat. Ze som sa nevedel dostat z izby a nebolo nic po ruke iba prazdny pohar od malinoveho kompotu, tak som vzal ten a vycural som sa. Pohar som polozil na zem pod okno a isiel som dalej spat. Tolko sen...
Rano ked som sa zobudil hned som utekal k oknu pohladat ten pohar a nic tam nebolo a aj izbu som mal odomknutu... Bol to strasne divny pocit a dlho som nad tym rozmyslal.
ch ze som syry velke ako kolesa z voza kotulala, teda pohanala palickou, s celou rodinou po chodniku a isi sme od mojej starkej...to som bola ale doost mala
no tak moje sny su zasa o inooom naposledy sa mi snivalo, ze taky typek v rakete(alebo skor lietajucej somarine) chcel zabit mojho tatka, pretoze sme si kupili vsetko nove, ked pride euro a on nam zavidi...a potom sla predavat ovocie a zeleninu do takych drevenych budiek v lese
ale neni nad mojho bratranca, ktoremu sa snivalo, ze leti v lietadle a okolo neho padaju smolkovia
mne sa napr bezne sniva ze mam nieco co nemam, ako peniaze, fotak alebo tak... a este ked spim rozmyslam v tom sne, ze je to sen... ale nesmiem to vyslovit... a kamaratka to v mojom sne skoro povedala a ja len:"nehovor to! lebo inak sa zobudim"
ja si raz pamatam pocit a raz aj dej celeho sna...kedy ako..a dakedy vobec nic
ale minul..si pamatam...vecer som pozerala album jedenho chalana...cudzi clovek..isla som si lahnut...a bum...v noci s ami snivalo s nim a s ludmi co mal v albume...a neviem preco
ale myslim ze to co sa cloveku stane mam vpyl potom na jeho sny
Mne keď sa niečo sníva, tak to je akoby naozaj vždy... normálne to prežívam, aj zo sna rozprávam, kričím, plačem, smejem sa... a potom mám blbý pocit, lebo neviem, či sa to stalo, či nie
ked som bola mensia boli 2 sny ktore sa mi snivali dookola stale nehovorim ze kazdu noc ale opakovali sa potom prisli sny take v ktorych som vedela rozmyslat .. malo to vyhodu normalne v sne som si dokazala povedat "miska toto je len sen mozes si robit co chces" malo to vyhodu preto ze ked som bola zabuchla do dakho chalana a snivalo sa mi o nom pobozkala som ho alebo daco take a vedela som v tom sne ze sa mi to iba sniva postupom casu ked som si nasla priatela zacali sa mi snivat sny s nim to som uz v tych snoch rozmyslat nevedela .. snivalo sa mi ze ho podvadzam alebo on mna a zasto ked som sa zobudila nevedela som ci to bol llen sen alebo sa to aj naozaj stalo.. sny si skoro VZDY pametam a su rozne.
sny mavam rozne take ktore nedavaju logiku zo skutocneho zivota pervezne normalne nechutne na grcanie a pod
ale napriklad sa mi uz stalo daco take ze sa mi snivalo ze telefonujem s 1 kamosom z netu a ked som mu po tom sne zatelefonovala uuuplne 1 raz mal presne taky isty hlas ako v tom sne .. a tak podobne
sny su divne co vam poviem moj kamos vie vykladat sny dokonca a dost husto sny su symboli nehovoria to co chcete A to coho s abojite iba svojim sposobom to ze sa vam sniva ze vas napriklad partner podvadza nemusi znamenoat to ze ej to fakt pravda alebo to chce urobit vecsinou to znamena daco totalne ine..
nenavidim take sny ked sa mi napriklad sniva ze mi priatel napise sms ze je koniec ze ma uz nechce ja sa v tom sne rozplacem a ked sa zobudim zistim ze placem aj skutocne idu mi slzy a neviem ci to bol sen alebo pravda uz sa vela krat stalo ze som bola zo sna tak na nervy ze som zavolala v noci priatelovi ci je to pravda alebo to bol len sen . lebo ja to fakt niekedy neviem . ale vzdy bolo super ked som mu zavolala a on mu nezne povedal ze to bol len zly sen a nemam sa bat vzdy si ma ukludnil
JA SA SNY ZNAžIM PAMETAť niekedy mi vela povedia osebe otom ako mam čo spraviť a taaq naprikald mam nejaky problem a pred spankom nan intenzivne ymslím tak vsne ho riešim a nakoniec ked hos rpavim v realite tak nakonec secko gut dopadne no a asi najhorši pocit je ekd stavam rano z rozloženým stanom že XD ach bože iba sen šak komu sa v realite azdary s 5timi naraz že XDXDXDXD
hej mam som aj lucidne ymslim že je to to ekd si uvedomiš že snivaš a robiš atke halušky ako v metrixe: ) že zamnou bude bmw otočis sa a jazdiš na bmw ne a tak ja mam take sny divne XD pada namna velka cukrova vata...XD potom am ce zajac zabit mrkvou a taaq XD ked sa mi bude snivať nečo extra anišem blog hadamXD
Mám rada sny, ráno sa zobudím a dumám či to je pravda, alebo sen, a keď bohužiaľ zistím že len sen, tak dumám aké by to bolo ak by to bola skutočnosť, sny dávajú určitú možnosť prehodnotiť viaceré situácie.
pamätám si vela snov niektoré som si napísala ak som si ich pamätala aj ked som išla na počítač no a neznášam ked sa mi sníva niečo super a nie je to pravda.. ale niektoré sú naozaj reálne ale mám rada nereálne sny v reálnom prevedení
moje sny su dost akcne a tak malo kedy si ich nezapametam.....
je ich velmi vela na to aby som ich sem napisal, ale umieram v nich, pacham samovrazdy, nahanam niekoho, zabijam, nicim, stale niekam unikam.....snazim sa ujst stale nieco zachranit, alebo zistit co sa to deje.........
Hm... sa mi raz snivalo ze sme boli s kamoskami v parku a pribehla taka obluda... vsetky kamosky zacali vrieskat a rozbehli sa jednym smerom, ja som sa rozbehla druhym smerom ale som nevladala behat, tak som sa zastavila, zarevala na obludu a ona sa zlakla a zdrhla Alebo ze pomaham mimozemstanom zachranit ich svet na vesmiernej lodi.. Alebo ze v strede pola stoji kadibudka a ja ju chcem otvorit ale na mna z nej vybehnu kostry a ja sa zacnem rehotat... D ja som take psycho
Takze hoci mam len 16 rokov, mali sme stuskovu. Kedze som na ziadnej nebola, vobec to nevyzeralo ako stuzkova. 5 minut pred nou som mala este mokre vlasy a zehlila som si ich pred vchodom.
Ku vchodu prisla Zuzka, jedno z najviac oblubenych dievcat a moja kamaratka, a so svojim priatelom otvorili branu. Nastupeny sme sli do saly, kde boli stolicky porozkladane ako v divadle otocene k podiu (kde sa tam vzalo?).
A ja som sla sama. Preco? Pretoze som sa v ten den rozisla s priatelom. Pointa tyzdna, na stuskovu by som si zobrala aspon kamarata ako partnera, ale to moje podvedomie nezistilo. Tak som si sadla do jedneho radu a predomna si sadla nejaka obrovska tucna holka. Chytila som nervy a povedala jej:"Mozes sa uhnut? Nic nevidim"
-"Neuhnem"
Vtedy sa tam pripatila nejaka romka a povedala: "Ja som si dala diplom do obalu na ktorom sme sa sankovali"
Tucibomba sa stale neuhla a tak som jej povedala:
-Uhni sa uz!
-Neuhnem!
Chytila som nervy, zobrala stolicku a zacala ju mlatit a ona sa len a len smiala! Tak som ju s tou stolickou zlozila na zem. A ona sa smiala nadaje aj ked lezala na zemi!
Tak som jej nozku stolicky vrazila priamo do oka a pekne hlboko a usla sa schovat za nejakych dospelích a divala sa ako sa zdviha tucibomba bez oka zo zeme.
Ja mavam zvacsa sny take sialene,niektore su hrozne, prebudzam sa plna strachu a cela spotena ,ale obcas mam aj pekne sny a potm len krutim hlavou co sa mi to zase snivalo.. Rada by som boal keby sa mi uz nesnivali sny plne zla alebo toho , ze ma niekto nahana ..... sny si vzdy zapamatam a niektore cez jednu noc dokonca pokracuju....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A to ranné zistenie... zvyčajne to bolo skôr sklamanie, keďže väčšina z tých snov ktoré som si ráno pamätala bola nejakým spôsobom zaujímavá alebo priam príjemne prekvapivá... (Byť na chate s kamarátkami a rozprávať sa tam s medveďom a vedieť že "Nie, tento medveď mi určite neublíži a nemusím sa ho báť"... komu by sa chcelo prebrať z takéhoto sna a zistiť že to bol len sen? )
P
Rano ked som sa zobudil hned som utekal k oknu pohladat ten pohar a nic tam nebolo a aj izbu som mal odomknutu... Bol to strasne divny pocit a dlho som nad tym rozmyslal.
ale neni nad mojho bratranca, ktoremu sa snivalo, ze leti v lietadle a okolo neho padaju smolkovia
ale minul..si pamatam...vecer som pozerala album jedenho chalana...cudzi clovek..isla som si lahnut...a bum...v noci s ami snivalo s nim a s ludmi co mal v albume...a neviem preco
ale myslim ze to co sa cloveku stane mam vpyl potom na jeho sny
sny mavam rozne take ktore nedavaju logiku zo skutocneho zivota pervezne normalne nechutne na grcanie a pod
ale napriklad sa mi uz stalo daco take ze sa mi snivalo ze telefonujem s 1 kamosom z netu a ked som mu po tom sne zatelefonovala uuuplne 1 raz mal presne taky isty hlas ako v tom sne .. a tak podobne
sny su divne co vam poviem moj kamos vie vykladat sny dokonca a dost husto sny su symboli nehovoria to co chcete A to coho s abojite iba svojim sposobom to ze sa vam sniva ze vas napriklad partner podvadza nemusi znamenoat to ze ej to fakt pravda alebo to chce urobit vecsinou to znamena daco totalne ine..
nenavidim take sny ked sa mi napriklad sniva ze mi priatel napise sms ze je koniec ze ma uz nechce ja sa v tom sne rozplacem a ked sa zobudim zistim ze placem aj skutocne idu mi slzy a neviem ci to bol sen alebo pravda uz sa vela krat stalo ze som bola zo sna tak na nervy ze som zavolala v noci priatelovi ci je to pravda alebo to bol len sen . lebo ja to fakt niekedy neviem . ale vzdy bolo super ked som mu zavolala a on mu nezne povedal ze to bol len zly sen a nemam sa bat vzdy si ma ukludnil
je ich velmi vela na to aby som ich sem napisal, ale umieram v nich, pacham samovrazdy, nahanam niekoho, zabijam, nicim, stale niekam unikam.....snazim sa ujst stale nieco zachranit, alebo zistit co sa to deje.........
takze pocity su len strach , stres, bolest
-ucitelka na rustine rozpravala o stuzkovej
-rozisla som sa so sracom
-kamarati sa sankovali na obale zo zosita
A sen:
Takze hoci mam len 16 rokov, mali sme stuskovu. Kedze som na ziadnej nebola, vobec to nevyzeralo ako stuzkova. 5 minut pred nou som mala este mokre vlasy a zehlila som si ich pred vchodom.
Ku vchodu prisla Zuzka, jedno z najviac oblubenych dievcat a moja kamaratka, a so svojim priatelom otvorili branu. Nastupeny sme sli do saly, kde boli stolicky porozkladane ako v divadle otocene k podiu (kde sa tam vzalo?).
A ja som sla sama. Preco? Pretoze som sa v ten den rozisla s priatelom. Pointa tyzdna, na stuskovu by som si zobrala aspon kamarata ako partnera, ale to moje podvedomie nezistilo. Tak som si sadla do jedneho radu a predomna si sadla nejaka obrovska tucna holka. Chytila som nervy a povedala jej:"Mozes sa uhnut? Nic nevidim"
-"Neuhnem"
Vtedy sa tam pripatila nejaka romka a povedala: "Ja som si dala diplom do obalu na ktorom sme sa sankovali"
Tucibomba sa stale neuhla a tak som jej povedala:
-Uhni sa uz!
-Neuhnem!
Chytila som nervy, zobrala stolicku a zacala ju mlatit a ona sa len a len smiala! Tak som ju s tou stolickou zlozila na zem. A ona sa smiala nadaje aj ked lezala na zemi!
Tak som jej nozku stolicky vrazila priamo do oka a pekne hlboko a usla sa schovat za nejakych dospelích a divala sa ako sa zdviha tucibomba bez oka zo zeme.
A zazvonil budik
alebo sa mi sniva ze na bazene bude horuca voda a bum horuca voda normalne ze kupele
a zvacsa take hovadiny ako ze sme spolu s mojim ex takze svoje sny neznasam