Ahoj, mávate občas aj vy taký pocit, že Vás nikto nemá rád aj napriek tomu, že to tak nieje ? Alebo ja bojíte čo si ľudia(pre Vás dôležitý, aj ked sa možno dobre nepoznáte) o Vás myslia? O priateloch je to jasné... Ale občas sú chvíle, ked sa s niekým zoz
ja to mam tak totalne pri vsetkych ludoch, nie len pri tych ktori sa mi pacia a zalezi mi na nich.. nech je to aj niekto koho neznasam a opovrhujem nim, aj tak sa furt kontrolujem aby si o mne naahodou nieco zle nepomyslel.. ech, cele zle :/
to z ema nikto nema rad nemavam pocity ale ked sa s niekym bavim a potom uz idem prec a rozmyslam nad tym tak ma cast napada 300 lepsich veci co som mohol povedat a obcas si tak v hlave rozpravam ze jak to mohlo pokracovat atd. cudna vec toto
akože, to, čo si kto o mne myslí, neriešim, ale s pocitom, že ma nikto nemá rád, sa budím každý deň (týmto chcem poďakovať za existenciu tých, čo ten pocit rozháňajú @lojla )
ale stava sa mi toto, co v @3 ze ked ukoncim rozhovor alebo cokolvek, hned mi napadne plno dalsich veci, ktore by som mohol povedat a potom vediem rozhovory dalej len vo svojej hlave
Ahoj, ja také pocity nemám. Predtým než otvorím chlebárnu tak si premyslím čo poviem, a predstavím si ako by som sa cítil keby mi niekto také niečo povedal.
Ak sa mi stane , že proste to poseriem a poviem niečo, čo druhému zmraští obočie, tak jednoducho otočím stranu a poviem "srandujem" a hotovo hodím to za hlavu.
@jazzanova áno, dosť často mám takéto pocity, už je to lepšie ako kedysi, ale stále sa takéhoto zmýšľania neviem zbaviť. No aspoň si ho teraz uvedomujem
áno je to manipulatívna psychológia ... snažíš sa kontrolovať obrazy o sebe a kontrolovať aj človeka do ktorého vstupujú, pretože sa bojíš ,,prehry,, čo ale zákonite z teba robí súťažiaceho ... a s láskou sa bojovať nemá nemalo by sa ...
ak teraz nebudeš uvolnená a on sa zamiluje do tvojich silených snáh, potom ako chceš byť uvolnená neskor? ... keď bude zamilovaný do niečoho čo si si len tak vytiahla z rukáva ... treba myslieť aj trochu hlbšie a dopredu ... urobiť dojem je fajn vec...ale nie za každú cenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ak sa mi stane , že proste to poseriem a poviem niečo, čo druhému zmraští obočie, tak jednoducho otočím stranu a poviem "srandujem" a hotovo hodím to za hlavu.
Ale to všetko asi záleží na sile osoby a vôly
ale pri niektorých, ktorých ja mám rada, ale nie je to vzájomné, mi je občas ľúto
ak teraz nebudeš uvolnená a on sa zamiluje do tvojich silených snáh, potom ako chceš byť uvolnená neskor? ... keď bude zamilovaný do niečoho čo si si len tak vytiahla z rukáva ... treba myslieť aj trochu hlbšie a dopredu ... urobiť dojem je fajn vec...ale nie za každú cenu