ale no. sebareflexiou. a tým, že keď ťa niekto zkritizuje, že si namyslený tak ho nepošleš kade ľahšie, ale najprv sa zamyslýš a až potom ho tam pošleš. a ked vsetkym ostatnym pripadas namysleny, pricm ta aspon kusok poznaju, a len tebe to tak nepride, asi na tom cosi bude.
a su na to aj psychodiagnostické testy. hovoríme o obraze o sebe.
namyslenosť poznám hneď, namyslený človek sa vyberavo oblieka, baví sa len s tými ,,lepšími´´ a rešpektovanejšími, rázne si vydobýja autoritu, slovne si vytvára rešpekt, pričom ale nie je zlý, a ignoruje hlúpe otázky, ignoruje slabších, a radí sa sám k silnejším, či sa im prispôsobuje
ved také niečo sa nedá len tak zmeniť ved čo sa týka nicku budeme rovnocenný až časom možno... ale už sa používa rovnaký spôsob na zobrazenie a nie ako predtým že niky bez začiatočného čísla boli hrubšie
ja nie som namysleny to si myslia len ti okolo mna
alebo sa to da zistit tak, ze ti zacina natekat do mozgu.. cez nos
@501 rozmyslam, ci by sa nedal dat pred tie ciselne nicky nejaky klikyhak.. povedzme mriezka, ktory by pri cislach fungoval tak, ako funguje zavinac pri nickoch.. sice by to bola este akasi diskriminacia, ale aspon by ti uz na "mojbiordz" stranke zobrazovalo, ze niekto na teba reagoval.. a nie na koment č 501
@johnysheek je to tazko urobitelne... kedze uz je veeeela komentov v databaze... a mylilo by to spatne, ak by ostali stare a nove by mali nove pravidlo. uvidim.
...vlastne by som si aj dal 40 rovnakých fotiek :p aj som ich nafotil len ked ich chcem dať do albumu strašne to trvá a ked čítam niektoré komenty neviem či nebudem ešte chvílu namyslený ako to s tým oblečením sa mi celkom páči :p @10
ked je nedo pjekny je podla druheho namysleny ale ked je nedo škaredy je pro druhych oškara tak co si radši vyberete?? . . podla mňa lude vypravaju o nekem že je namysleny ked mu zavida alebo v tedy ked ho nepoznaju .. by sa s nim mneli napr povypravat a zistili by opak ,, to aj ja možem povidal o babe kera je odemňa krajši že je namyslena a nemusi to byt pravda tak nech sa každy kuka na seba a nevyprava o druhych ked ich ani nepozna alebo mu zavidi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
hej videl som už také aj u chalanov...
a su na to aj psychodiagnostické testy. hovoríme o obraze o sebe.
ach jaj.
Ináč som zvedavý či tá 501tka to zavináčom sa bude brať ako nick,alebo ako číslo príspevku
@12 hm
ved také niečo sa nedá len tak zmeniť ved čo sa týka nicku budeme rovnocenný až časom možno... ale už sa používa rovnaký spôsob na zobrazenie a nie ako predtým že niky bez začiatočného čísla boli hrubšie
@13 dá sa
alebo sa to da zistit tak, ze ti zacina natekat do mozgu.. cez nos
@501 rozmyslam, ci by sa nedal dat pred tie ciselne nicky nejaky klikyhak.. povedzme mriezka, ktory by pri cislach fungoval tak, ako funguje zavinac pri nickoch.. sice by to bola este akasi diskriminacia, ale aspon by ti uz na "mojbiordz" stranke zobrazovalo, ze niekto na teba reagoval.. a nie na koment č 501
@tomas je to mozne?
@15 ale ked neprší tak je to trochu problém
a s tými nickmi je to v pohode ved vravím že je to dosť tažké prerobiť
ROVNOSŤ NICKOM
napr. je to normalne ze nejaka baba si na celu triedu povie aka som pekna
to uz co je
nebolo to z recesie?
jaj, tak to nie je veľmi dobre.