Nechcem vedieť kto je prezident. Proste chcem čo najviac byť dezinformovani, a keď sa to raz dozviem, tak budem prekvapeny. Nebudem pozerat TV, budem si davať pozor na internete atď. Nepíšte tu, že je to neobčianske nevedieť kto je prezident.
týždeň nevydržíš, veď fakt to bude všade. Započuješ rozhovor ľudí na zastávke, alebo to budeš počuť z rádia, ktoré bude hrať v krčme. V obchodoch bude na obálkach časopisov a hneď v pondelok to budú preberať spolužiaci a učitelia (ak pracuješ, tak kolegovia).
nemas sancu uz len po ceste do skoyl sa ot podla mna nejak dozvies, ak nie po ceste tak v skoel sa o tom bude niekto rpozravat. a neviem o co ti ide raz sa to dozvies aj tak
Miško zrejme nechodíš do kostola, ale po tom ma je veľke kulové...
musím ťa však sklamať, na nedeľnajšej sv. omši sme sa dokonca modlili za dobrého a hlavne spravodlivého prezidenta..
Slováci si konečne zaslúžia mať hlavu štátu, ktorá dokáže niečo spraviť aj pre chudobných....
a tak tomu je aj prosba za mier vo svete a zdravie ľudí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Miško zrejme nechodíš do kostola, ale po tom ma je veľke kulové...
musím ťa však sklamať, na nedeľnajšej sv. omši sme sa dokonca modlili za dobrého a hlavne spravodlivého prezidenta..
Slováci si konečne zaslúžia mať hlavu štátu, ktorá dokáže niečo spraviť aj pre chudobných....
a tak tomu je aj prosba za mier vo svete a zdravie ľudí...
:-S
ja nikoho nesúdim a nebudem ani teba, ale nech si nikto nemyslí, že budem "herec" a niekomu liesť niekam , život ma tak naučil sa správať...