odišiel by som niekde ďaleko aspoň na rok, cesta okolo sveta...popozeral by som všetko čo túžim vidieť a po niekoľkých rokoch by som sa usadil v Austrálii a žil si pokojný život
kúpila by som si ford mustang a aj vodičák(hoc nemám 18) podplatila by som tích policajtov , išla na Hawaii a zobrala celú rodinu.. rozdala by som časť penazí chorým deťom a ešte aj do Afriky!
ten čo to vyhral mal obrovské štastie asi začnem tipovať
aa no tak v prvom rade by som prispela na dom a zahradu..potom by som opravila chatu vo velkom rovnom ktora sa uz rozpada pomali..kupila by som si skateboard najala niekoho kto ma na tom nauci...ostatne odlozila a s nimi spravila nieco neskor..
tak rozhodne by mi nepreskočilo v hlave, že teraz už nemusím v živote nič robiť a kupovať si hocijaké blbosti, v prvom rade by som vyplatil celú rodinu s dlhou, kúpil tatkovi a mamke po čom im srdiečko túži a sebe by som kúpil autíčko a obyčajný rodinny domček ... našiel by som si prácu a s tými peniazmi žil ako lepšie situovaný človek ako dovolenky all inclusive, každí špičkový notebook, auto (2 stačia) a tak ... aj by vnúčatám ostalo
1/4 rodicom 1/4 surodencom a zo zvysnej polovice cast na robehnutie nejakeho biznisu /na SK/ , urcite cesta okolo sveta , par rokov pozit v GB a vratit sa na SK...
cely zivot by som mohol sediet na riti...ale neviem ci by ma to bavilo...takze nieco vrazil do rodiny, pre seba kupil par bytov v dakej lukrativnej casti, auto, isiel co to pocestovat a ostatne dako investoval
Milión by som dal určite do banky. Pol milióna mame, pol otcovi, pol sestre, pol bratovi. Milión by som minul pre seba tj. domček, záhrada, auto a ostalo by mi na pohodlný život. Milión by som minul na postavenie detského domova a jeho prevádzku by som vyčlenil ešte milión. Niečo by zožrali dane Čo by ostalo by som použil na pomoc ľuďom, ktorí to potrebujú.
najprv by som vratil naklady za skolne mojej mame... platil by si studium v Brne, ubytko a podobne.. kupil by som priatelke auto a dal jej milion na ucet..
potom kupil dom pri Trencine...postavil si vydavatelstvo a robil manazera mladym zacinajucim kapelam, pretlacal ich do radii a na koncerty a tymto sa zivil...
samozrejme cestovanie.. navstivit Vancouver, Stockholm, Petrohrad atd... nejake tie dovolenky..ale hlavne zivot bez strachu o dostatok financi...
splatil by som dlhy, kúpil by som si byt a auto, spravil vodičák, kúpil nový comp a xbox, vyčlenil si niečo na taký rok pohodového života (čiže asi 10000), zvyšok by som hodil na nejaký ročný sporiaci účet, a makal by som na hre
a jasne.. kupil by som brachovi byt nech ma kde s priatelkou plodit mimina..
a prerobil by som kompletne byt v TN... tatkovi by som dal dake prachy na vyrovnanie dlhu voci banke.. a zaplatil by som rodicom odvykacku od cigariet.. smradom smradlavym
kúpila by som si byt/dom, kúpila by som byt/dom mamine, potom nejaký malý domček alebo chatu v okolí Partizánskeho na víkendový relax (viažu ma tam spomienky z detstva), ďalej nejaké pekné auto, išla by som aspoň na dva týždne na poriadnu dovolenku niekam do Karibiku, urobila by som obrovskú žúrku, kde by som pozvala všetkých kamošov no a keď už by som po nejakých 2-3och mesiacoch mala pocit, že som si užila dosť a treba robiť aj niečo zmysluplné tak by som rozbehla nejaký vlastný biznis - pravdepodobne nejakú príjemnú krčmičku s veľkou terasou, kde by hrávali známe aj neznáme kapely a čapovalo by sa aspoň 5 druhov piva
Do roka by som z nich spravil 20milionov. Do druheho roka 40milionov,do tretieho 50milionov,atď. Zabezpečil by som si život,aby som nemusel nikdy manualne pracovať,doprial by som si všetko čo potrebujem a všetko po čom tužim.
Ale určite by som takých 5000e len tak dal do penazenky a uplne by som ich rozjebal len tak na kraviny a ožieračky a pičoviny.
A nejaky ten milion by som investoval do škôl a nemocníc v Afrike,prípadne tam aj ostal a poskytoval trvalu pomoc.
@unteachable teraz už mám len jedinú úlohu... dať to aj bez toho, aby som vyhrala euromilióny ok, môžem si odpustiť dom pre mamu, chatu a Karibik, ale to ostatné musí byť
v prvom rade by som šla na dovolenku niekam na Veľkonočné ostrovy ... vyštudovala by som, zatiaľ by som si dala peniaze na nejaký účet a potom by som cestovala. okolo celého sveta. niečo by som nechala rodičom a postavila by som si dom niekde vo Švédsku, pri jazere a v okolí 5 km by určite nič nebolo... jemine .. prečo otec tie čísla netipuje? :/
Určite by som niečo dala rodičom,aby sa mali dobre... A išla by som najkrajšou loďou na cestu okolo sveta. Tá najdlhšia trvá okolo 160 dní,takže by som si to užila. Zobrala by som nejakého kamaráta alebo kamarátku,a brata a švagrinku a užívali by sme si. Pila by som mojito na palube a dívala sa na krásny západ slnka. Eeej. potom by som prišla domov.Odsťahovala by som sa niekde do New Yorku,kúpila by som si byt v Manhattane a nejaké krásne šaty. A ak by mi niečo ostalo, tak by som to dala tým,čo to najviac potrebujú.
rozdelila by som to medzi mojou rodinou.. prispela by som nejakým útulkom, nemocniciam...neviem..skrátka tým, čo to fakt potrebujú... sebe by som kúpila knihy... kvalitný foťák... a to je všetko... nejak extra o peniaze nestojím
dala by som nieco rodicom a sestre kupila, co by chcela. nejaku dovolenku kam by kto chcel ist, ja by som chodila po vyletoch a zaplatila si jazykovy kurz. cast by som si odlozila a cast by som prispela niekomu choremu, kto by to potreboval.
dala by som peniaze niekam do banky alebo investovala tak, aby mi tie peniaze uz same zarabali, dokoncila by som skolu, rodine a priatelom by som dala nejake peniaze nech si kupia po com tuzia a potom by som sa niekam odstahovala, na dajake pekne miesto, cestovala by som, robila by som iba to co by ma bavilo .. hmm aka pekna predstava
,,postavila by som sa na vlastné nohy". Aspoň by som to chcela, dala by som niečo rodičom a sestre nech si zariadi život a nech mám pokoj. Po SŠ by som odišla nach deutschland an die Uni a tak
ja by som stravil aspon mesiac na maldivach ...na nejakom mensom s ich ostrovcekov , kde by som bol len ja + my love a personal ktory by nas obskakoval ..ziadny turisti ... potom ..ale hlavne zmyzol by som zo slovenska ...nie preto ze to tu nemam rad ...ale preto aby som nedostal gulku ...ludia su svine .....a dakde tam na mieste xy by som si postavil dom ...laske kupil ford kugu (oblubene auto) ....sebe ziadne vozila by ma ona ...ale este jednu kugu by sme mali v garazi ...keby sme potrebovvali ist na rozdielne miesta v tom istom case .... , v blizkom meste by som kupil aspon 5 bytov ktore by som prenajimal ... a za zvysok by som nakupil zlate tehly ...nieco by som si nechal na pohodovy ...standardny zivot ...a za ten zvysok by som nakupil zlate tehly
co najviac by som minula na rodinu, vzala by som priatela niekam do antarktidy, len nech mu nie je uz teplo, kamaratku do kalifornie, lebo o tom sniva a zvysok by som minula na to aby som sa osamostatnila konecne, bytik, auto, vodicak
no ked tak (zbytočne )rozmýšľam ... tak mne nič nechýba ale určite ako každý by si kúpil auto tak ja by kúpil rovno dve a samozrejme dal trošku do poriadku aj tie čo máme a to ich je dosť
a to najdôležitejšie ...dal by som si postaviť priestornú stredne veľkú chatu v rakúskych alebo švajčiarských alpách aby bolo kde tráviť prázdniny a predlžené víkendy
... ostatné peniaze by som ponechal u seba v trezore na prípadné ďalšie investície a dovolenky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
kúpila by som si ford mustang a aj vodičák(hoc nemám 18) podplatila by som tích policajtov , išla na Hawaii a zobrala celú rodinu.. rozdala by som časť penazí chorým deťom a ešte aj do Afriky!
ten čo to vyhral mal obrovské štastie asi začnem tipovať
potom kupil dom pri Trencine...postavil si vydavatelstvo a robil manazera mladym zacinajucim kapelam, pretlacal ich do radii a na koncerty a tymto sa zivil...
samozrejme cestovanie.. navstivit Vancouver, Stockholm, Petrohrad atd... nejake tie dovolenky..ale hlavne zivot bez strachu o dostatok financi...
a prerobil by som kompletne byt v TN... tatkovi by som dal dake prachy na vyrovnanie dlhu voci banke.. a zaplatil by som rodicom odvykacku od cigariet.. smradom smradlavym
Ale určite by som takých 5000e len tak dal do penazenky a uplne by som ich rozjebal len tak na kraviny a ožieračky a pičoviny.
A nejaky ten milion by som investoval do škôl a nemocníc v Afrike,prípadne tam aj ostal a poskytoval trvalu pomoc.
sebe nic
ostatne by som odovzdala na charitu
prerobila by som dom
a kúpila by som si veci, po ktorých už dlho túžim
a s kamoškami vyrazila niekam na dovolenku
A rodina (Sestre školu a priečnu flautu, mamine psíka a rodičom dom, starkej úžasnú dovolenku ...).
A cestovala by som.
Auto, auto rodicom,
postavila dom pre man do buducna, kupila byt v BA a este niekde,
Dala nejake prachy nasim,
sla by so mna riadne luxusnu dovolenku, asi by so mdost cestovala, amerika a tak...
vela handieeer! ale neioc by som odlozila
a to najdôležitejšie ...dal by som si postaviť priestornú stredne veľkú chatu v rakúskych alebo švajčiarských alpách aby bolo kde tráviť prázdniny a predlžené víkendy
... ostatné peniaze by som ponechal u seba v trezore na prípadné ďalšie investície a dovolenky