Ja som na výške staval bratislavské metro (podzemnú rýchlodráhu), robil som to takmer na všetky predmety, proste do hotového projektu som dopisoval čo bolo treba, a tak som na marketing použil to isté ako na iný predmet, kde som dopísal pár vecí navyše, čo bolo treba na ten predmet...
Raz pri jednej prezentácií som od báb v zadných radoch počul: Bože, ten je už s tým metrom trápny
Asi tri kapely (1. hip-hopovu, 2. rockovu a 3. folkovu), dvakrat som odcestovala na vlastnej lodi na dobrodruznu plavbu a stretla som vsetkych ludi, ktorych som chcela stretnut... Tak teoreticky.
* Ovsiom to tretie uz nemozno povazovat za podnikatelsky plan . Este som potom zalozila anonymnu Cajovnu u troch samaritaniek. A vdaka ulohe na nemcinu na ZS (mali sle spisat Speizekarte?) som mala aj super restauraciu, kde cisty pohar stal 2€ a spinavy 1€ . Podobne to bolo aj s ostatnym riadom... Ale nezachadzajme do podrobnosti. Plan skrachoval z nepochopitelnych dovodov.
oficiálne - nereálne v škole - cestovná agentúra na záchranu Tatier, hotel, pár účtovníckych firiem a z jednej som aj maturovala..a momentálne jedna reálna firma, na ktorú bolo treba reálny podnikateľský plán
novy pausal pre jedneho rakuskeho mobilneho operatora... aj sme naozaj boli na kastingu, dostali sme sa do prvej 30ky, ale do prvej 10ky to uz nestacilo... no nic, no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Raz pri jednej prezentácií som od báb v zadných radoch počul: Bože, ten je už s tým metrom trápny