Vsimli ste si niekedy pariky na ulici...niektore,teda vacsina maju podobne crty tvare.Myslim ze ludia,ktory sa na seba podobaju si aj navzajom na prvy pohlad sympaticky...Myslite ze je to tak? Cim viac sa na niekoho podobame,tym viac sa nam paci a aj my j
hej, je to pravda. myslím,že podvedome hľadáme na ostatných niečo blízke,niečo vlastné zo seba ...a u niektorých je to evidentnejšie skrátka vrana k vrane
Hej nie je to podstatné ale podla mna je to tak,pretože mne a mojmu byvalemu aj terajšiemu chalanovi vždy ludia hovorili že sme ako surodenci... aj ked su aj vynimky,no toto byva myslim dost často...
...nedavno som pocul spravu z Anglicka. Existoval par, ktory sa kratko pred svadbou alebo po svadbe dozvedel, ze su biologicki surodenci, pretoze ked este bol velmi mali, tak si ich adoptovali rozlicni rodicia. No a potom si predstavte tu frajerinu zit s pocitom, ze ste vylizali svojej sestre kazdy kusok tela
noo ja si myslim, ze je to pravda.. resp. mam s tym skusenost noo a k tym surodencom.. nezijeme v mexicu a latinskych statoch, kde sa hladajuu surodenci v kazdej telenovele..
no je to pravda. a raz v jednom casopise bol clanok, kde vzali nejake pariky medzi celebritami, a spojili polovice ich fotografii, a ked som si to pozrela tak ta podoba bla az desiva, ako jeden clovek ale u mna to neplati, pretoze mne sa vzdy pacili chlapci, ktori mali uplne odlisne crty tvare ako ja
Vraj je skutočnosť, že ľuďom sa páčia tí, čo majú podobné črty tváre. To sa ale bije s poznatkom, že si hľadáme geneticky odlišných partnerov. Som z toho mierne dezorientovaný
neviem ci je to tak,ze cim viac sa podobaju tym viac si rozumeju alebo sa pritahuju ale viackrat som takto skonstatovala,ze taketo pariky sa dost podobaju dokonca raz som si myslela,ze su to surodenci ale akoze na mojich "objektoch" som podobu nespozorovala nejako ale nemohla som ked mi jeden chalan povedal,ze ja vlastne vyzeram uplne ako ty len mam ine oci
neviem to som si nevsimla, ale hovori sa ze pary ktore spolu dlhsie ziju sa po case zacinaju na seba podobat / rovnaka strava, oddych vela veci robia spolu ked su zohrati atd./
to azel.. myslish ze kedysi si ludia vsimali vnutornu stranku?
jasne uz sme ini..ale prirodu v sebe nezaprieme su veci ktore robime podvedome, preto si ich povacsinou ani nevsimneme.. je neskutocne mnozstvo gestikulacii a postojov, ktore znamenaju, veci ktore zase len podvedome prijimame a respektujeme
myslim, ze prvotny pohlad na cloveka je prave ten vizualny..aj ked casom je to samozrejem ine ale nieco nas musi zaujat
23 - nie je, fakt sa to stava, aj ked nie mozno velmi casto, ale napr. aj mne sa pacila holka, o ktorej niektori ludia povedali, ze by nam pasovala do rodiny, heh, bohuzial do nej asi pasovat nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Viem napriklad, ze zohrane pary co su spolu dlhsie a im to klape mozu mat napriklad po case velmi podobne pismo ai, ale toto ine...
Alebo som si skôr všimla, že babin brat alebo otec sa na jej chalana veľmi podobajú...
jasne uz sme ini..ale prirodu v sebe nezaprieme su veci ktore robime podvedome, preto si ich povacsinou ani nevsimneme.. je neskutocne mnozstvo gestikulacii a postojov, ktore znamenaju, veci ktore zase len podvedome prijimame a respektujeme
myslim, ze prvotny pohlad na cloveka je prave ten vizualny..aj ked casom je to samozrejem ine ale nieco nas musi zaujat