Dvaja ludia mi nezavisle od seba povedali, ze im pripominam Ovcacka, ale nemysleli to ofenzivne D Predpokladam, ze skor prejavom a nie vyzorom #arrogantbastard
jezis a kolko razy aj ked je to uplny bullshit napr. ktosi mi kedysi vravel, ze vyzeram jak Chad Kroeger, ini zas ze nicolas cage aj ked nevim kde to zobrali, alebo Adrien Brody ludia asi beru drogy
Pocas pobytu v DE si viacero miestnych myslelo, ze som Ruska a raz mi bola nasita podobnost s Kurnikovovou.
Mojho stryka na ulici neznamy pan oznacil za Kulyho a ze mu fandi. Ten sa branil, ze to nie je on, ale bolo to prd platne. "Ale neklamte, ste Kuly! Preco sa hanbite, ja viem, ze ste to vy!"
už celkom dosť ľudí mi povedalo, že sa podobám na Nelu Pociskovú.... po prvýkrát som reagovala nejak tak že "vôbec nie, nepodobám sa na ňu. kde vidíš podobnosť." lenže potom mi to povedal aj ďalší a ďalší človek po určitom čase... dokonca aj dvaja asi 10 ročný chalani z priateľkynej rodiny sa ma pýtali či som hrala v nejakom slovenskom seriály takže asi na tom fakt niečo bude, ale ja tam moc podobnosť nevidím... respektíve len na jednej fotke som spozorovala že hej, trochu sa podobáme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Áno povedal.
Mojho stryka na ulici neznamy pan oznacil za Kulyho a ze mu fandi. Ten sa branil, ze to nie je on, ale bolo to prd platne. "Ale neklamte, ste Kuly! Preco sa hanbite, ja viem, ze ste to vy!"