ked sa tak rozhodli ale nevidím dôvod rpečoby nemohla byt zatože sa niečo stalo...by zrušili na slovensku azda jeden z najväčších festov... by už čo bolo na slovenskuu.....čo bolo bolo
@encrypt keď zapojíš trošku rozum a pospájaš si súvislosti, tak zistíš, že viacero ročníkov Pohody už bolo aj stratových. že na to, koľko je tam interpretov a akí sú tam interpreti, aké služby a tak, tak ten lístok je ešte aj lacný, takže nejaké horibilné zisky z toho nemajú, keď majú.
a okrem toho. organizácia takýchto vecí, pokiaľ to človeka naozaj baví a napĺňa, tak ma problém sa toho vzdať. keď vidí, koľkých ľudí to oslovilo, že nerobí veci nadarmo a tak ďalej. ale to sa ťažko vysvetľuje, pokiaľ jednoducho niekto vo všetkom vidí len peniaze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja to viem
a okrem toho. organizácia takýchto vecí, pokiaľ to človeka naozaj baví a napĺňa, tak ma problém sa toho vzdať. keď vidí, koľkých ľudí to oslovilo, že nerobí veci nadarmo a tak ďalej. ale to sa ťažko vysvetľuje, pokiaľ jednoducho niekto vo všetkom vidí len peniaze.