Možno z domnenky, že baby nepozerajú na telo v takom rozsahu ako chalani. Ale keď vidím nejaké vlastenecké erotické fotky v albume, aj ma prejde chuť na komunikáciu...
Chlapci a dievčatá ... ten chlapec si asi myslí, že je dostatočne príťažlivý !! jeho vec- jeho hanba ale baby v ich " kraji" naňho asi letia čo vy viete .. vec vkusu a názoru môj názor je ten, že je otrasný .. dovi dopo proste
@aneta8875 kurwa medeny drat! ..tak toto je vazne sila dpx ..pravy nefalsovany cocot z cocotova ...hlavne tie humusacke fotky z oslavy :-!..ja mam dost ..
A akoze dievcata sa fotia eroticky? Vyzliect sa do nohaviciek, naspulit pery a potom bez stipky vkusu odfotit svoj obraz v zrkadle povazujes za eroticke? Ja teda vobec. Je to mozno tak vulgarne...
Suhlasim so Stovom. Vsak erotika je umenie, a vysledny produkt by mal vyzerat pritazlivo.. a tie slecny co produkuju taky pseudoshit su uplne bez umeleckeho citenia evidente...a nie je eroticke ANI NAHODOU!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Stačí že ja môžme očumovať baby
@5 @aneta8875 =D=D=D lôl =D
@liluska228
@pawlo
@seminika
@snehovavlocka
Chlapci a dievčatá ... ten chlapec si asi myslí, že je dostatočne príťažlivý !! jeho vec- jeho hanba ale baby v ich " kraji" naňho asi letia čo vy viete .. vec vkusu a názoru môj názor je ten, že je otrasný .. dovi dopo proste
a ja nemám problém s takými fotkami...
a zasa tuto sa "zapredavat" - akoby povedala Parkanska, to je nehanebne
co potom ukazem chalanovi, ked uz vsetko videl?
@27
nepoznám ho chvalabohu, ale koľko ma IQ tak to si domyslíš aj sama dúfam
1. moc ale fakt MOC umelá štetka
2. (bez urážky, nič proti ale) nejaký ten emák alebo emáčka, odfotený "originálne" zhora s vykrútenou hubouu a ofinou cez oči ale nič proti
keby si tie albumy aspoň zamkol a neviem či si videl, alee tie fotky na štýl šľapky na kuchynskej linke sú najlepšie z tých som nemohla !
aspoň sme sa zasmiali, nie?
Podľa mňa je nejak mentálne narušený a nemyslím to zo srandy.
Mám dosť ako
Kukurica
je mentálne narušený isto !!!
akože ja som sviňa, že som to tu napísala ale akože je to dosť zlé podľa mňa chlapec by si mal spraviť nový nick a ja som sa tiež smiala ...