Polemika o krčorohých chrapogotoch a ich deriváciách. Len seriózne!
nakoľko tu máme na tieto zázračné tvory niekoľko odborníkov, poprosil by som ich, aby sa vyjadrili k habitusu týchto bytostí, k optimálnym migračným trasám a k aplikácii Darwinovej evolučnej teórie na tomto druhu
Zaujímavá téma, veľmi rada by som sa odborne a kvetnato vyjadrila, ale necítim sa dostatočne kompetentná vyjadrovať sa v takýchto citlivých magizoologických záležitostiach. Uprednostnila by som tému o plošnom rozširovaní výskytu mantichory na východnom Slovensku, prípadne rozoberať bezpečné podmienky nutné pre chov krupov v domácnostiach, v tom sa cítim viac doma.
@flemi teraz neviem ktorý americký vedec to bol, ale jeden z nich vyslovil teóriu o prirodzenej zmene habitusu a po migrácii do Zakopaneho vraj mohla nastať fúzia s kamzíkom vrchovským a vznik hybridných jedincov
ok... skúšal to už niekto nakresliť? toho kríženca s akromantulou? lebo potom by ma zaujímalo, či... či... či je telo krčorohého chrapogota kompatibilné s hlavou Optimus Primea!
kedže práve popíjam fakt hnusný nápoj z drncálky, nie som schopná v tejto chvíli spomínať na des vyvolávajúce spomienky na krčorohého chrapogota s hlavou optimusa primea.
a ak to nakreslím len ako divnú skicu hodím to sem a ak ma to zaujme rozkreslím sa tak do fotoalbumu...
A pri merlinovej brade, krčorohý nevyhynuli!!! len dostali metamormagne (alebo akého krista sa to píše) schopnosti, keďže ich časťou je optimus prime a dokážu sa v plne prispôsobiť a splynúť v slepačej mládeži.... čiže majú dve podoby!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Pretože to, čo je na týchto tvoroch skutočne fascinujúce, nie sú nohy, ale rohy
Bohužiaľ, musím podotknúť, že už vyhynuli.
Každopádne zaznamenala som niekoľko jeho krížencov s akromantulov.
píše sa"s akromantulou"
idem sa hanbiť
a vyhovoriť na to, že ma bolí hlava
@schizoofrenik @althinka @lawey ... čakám
a ak to nakreslím len ako divnú skicu hodím to sem a ak ma to zaujme rozkreslím sa tak do fotoalbumu...
A pri merlinovej brade, krčorohý nevyhynuli!!! len dostali metamormagne (alebo akého krista sa to píše) schopnosti, keďže ich časťou je optimus prime a dokážu sa v plne prispôsobiť a splynúť v slepačej mládeži.... čiže majú dve podoby!
ps. duševnému zdraviu, hrozivo nebezpečné!!!