mam problem a to doslova som marketingovy pracovnik a mame na praxy robit poloplasticky putac ... a ja neviem aky tovar tam dat .... a ak by sa tu nasiel nejaky clovek co poloplasticky putac uz robil mohol by mi poradit
@profesor marketingový pracovník robí marketing čiže propagáciu, čiže v jeho popise práce kľudne (a obvykle) je aspoň prvý návrh pútača/billboardu/banneru/televíznej reklamy, čiže to či ho vyrába manuálne alebo nemanuálne je úplne irelevantné, čiže chápem že si si chcel rýpnuť, lebo rýpať je zábavné, ale v tomto prípade si trafil úplne vedľa
Toto je inač to najhoršie, čo Ti môžu dať - voľná téma (*resp. keď nemáš všetko zadané, obmedzené, od čoho by si sa mohla odpichnúť) . Ale tak.. my Ti nemôžeme radiť, pokiaľ nerobíme to isté, čo Ty, čiže sa nevyznáme do problematiky. Môžem Ti tak max. zapriať veľa šťastlivej kreativity, lebo viem, že to nie je sranda .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
(neber to osobne, len mi to príde vtipné všeobecne ako situácia)