Ak myslíš toto » raysbarberplace.com/pomade-vs-gel-w... tak nie som zdatný angličtinár, no to by Ti bolo doplo, ak by si chcel pomôcť a nie iba na seba upozorňovať príspevkami typu "aha, ja som tu!". Namiesto postov, ktoré vec nikam neposúvajú si to už proste mohol vyklopiť, ak to vieš. Ak nie, tak sa len potvrdzujú moje slová vyššie.
Mozno ak by si povedal, ze nevies dobre po anglicky namiesto toho, aby tu dookola omielal rovnaku pesnicku s fucking logic, tiez by to bolo produktivnejsie. Co okrem toho este mozes pouzit x translatorov, z ktorych podstatu pochopis aj sam.
Necakaj, ze ti ludia budu nosit pod nos veci, ktore si mozes zistit aj sam, pricom ani neupozornis na to, ze po angl nevies, pripadne si sam nepomozes dostupnymi metodami.
Google translate či podobné prekladače sú na súvislé texty úplne na hovno, to máte mimochodom spoločné.
A áno, fórum je na to, aby som sa spýtal ak niečo neviem. Ty máš evidentne času dosť na vypisovanie blbostí, ale aby si pomohol a odpovedal, tak to už nie. Mal si zostať mlčať.
@trdelniiiq nebud nanho taky zly Teda, viem si predstavit v zivych farbach, ze keby hned na zaciatku napise, ze nie je zdatny v anglictine, tak ho tu ludia zvozia pod ciernu zem aj za to...
@nenay nie som zly ale tak take veci, ktore si clovek moze najst a zistit aj sam, a to za par sekund, su zbytocne na forum. pripadne ak nie je AZ taky zdatny, predpokladam, ze niektorym veciam rozumie a to by nemal mat problem pochopit clanku s translatorom. viem, ze to nie je nieco extra ale tie vety tam boli fakt lahke. alebo si dat trosku namahu a najst clanok v slovencine, ktory tam tiez je. ale je jednoduchsie pytat sa inych ako si nieco sam najst, posnazit sa. urcite by ho nikto nezvozil, ak by povedal na zaciatku, ze stranku nasiel ale nevie po anglicky etc.
Presne jak píše nenay, tu sa proste vždy nájde nejaký blbec, ktorý napíše len aby niečo do tej klávesnice naťukal.
A fórum má byť účelové, tak keď píšem, že mi Google nepomohol, tak to tak je a nebudeme tu rozoberať na 14-tich postoch. Ak viem, poradím, ak neviem, mlčím a nechám to druhým a nebudem zasierať vlákno nezmyslami.
Príde mi to tak, že väčšina tunajších userov sem chodí len spamovať, vídavam to aj v iných topikoch a je to na hlavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak by mi pomohol, nepýtal by som sa.
Ak by mi pomohol, nepýtal by som sa, fucking logic.
Ja som ale nevravel, že mi nič nenašlo, vravel som, že mi nepomohol. Fucking logic.
Radsej vypni pocitac a chod sa niekde prevetrat.
Necakaj, ze ti ludia budu nosit pod nos veci, ktore si mozes zistit aj sam, pricom ani neupozornis na to, ze po angl nevies, pripadne si sam nepomozes dostupnymi metodami.
A áno, fórum je na to, aby som sa spýtal ak niečo neviem. Ty máš evidentne času dosť na vypisovanie blbostí, ale aby si pomohol a odpovedal, tak to už nie. Mal si zostať mlčať.
Ale mozes sa aj dalej vyhovarat na vsetko ostatne. Porucam sa.
A fórum má byť účelové, tak keď píšem, že mi Google nepomohol, tak to tak je a nebudeme tu rozoberať na 14-tich postoch. Ak viem, poradím, ak neviem, mlčím a nechám to druhým a nebudem zasierať vlákno nezmyslami.
Príde mi to tak, že väčšina tunajších userov sem chodí len spamovať, vídavam to aj v iných topikoch a je to na hlavu.