musim ist ku doktorke ak sa chcem prihlasit na pomatuirtne studium? lebo na prihlaske je iba napisane ze vyplni DORASTOVY lekar ale ja uz budem mat 20 rokov a ak sa nemylim tak dorastovy lekar je iba do 18 r.
ale takým štýlom že som u neho bola 5-krát a a raz mi povedal že mám ísť k inému doktorovi, potom mi povedal že kým skončím školu si ma nechá a takto dookola a nakoniec mi prišlo upozornenie že is mám ísť po kartu...tak ja neviem...
no kazdy lekar to ma inak niektori ta vyhodi z evidencie po 18 niektori po skonceni strednej, ak mozes byt este u dorastoveho tak to das potvrdit tam ak nie tak normalne u toho pre dospelych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mňa napríklad môj doktor vyhodil....
ale takým štýlom že som u neho bola 5-krát a a raz mi povedal že mám ísť k inému doktorovi, potom mi povedal že kým skončím školu si ma nechá a takto dookola a nakoniec mi prišlo upozornenie že is mám ísť po kartu...tak ja neviem...