Potrebujem poradiť... Predvčerom som bola von s kamarátkou a nechcene mi buchla horiacou cigaretou nad peru. Teraz tam mám chrastu ale chcem sa opýtať ostane mi jazva? :/ Ak poznáte niečo, čo by pomohlo hojeniu alebo proste tomu aby mi tam
@volamsaivana Jazva ti tam samozrejme zostať musí, ale ja byť tebou, tak tu / kamošku/ ..... A choj aspon za jej rodičmi, a povec im že fajčí... Nech si nemyslí, čo si to dovoluje znečistovať ovzdušie!!!
pozor aby sa to nenafuklo a neprasklo pocas spanku, krv bude lietat na vsetky strany ako v hororovom filme...ci ti tam ale ostane jazva, to zalezi od toho ake hlboke je to popalenie
mne sa podarilo tiez uz schytat, celkovo tri popalenia od cigariet, konkretne na ruke a na nohe a zatial po ziadnom mi jazva neostala takze zatial sa zbytocne znepokojovat ved uvidis
ked si nestrhnes chrastu tak urobis najlepsie, ja mam 2 popalenia od cigy, jedno je stare okolo 4 rokov a to skoro vobec nevidno a druhe je stare asi rok mozno dva a to je celkom viditelne,ale nepouzivala som na to masti lebo mi to vizualne nevadi..tak som snad pomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov