mne napadli tri:
1. raz som stopovala hrozne daleko a bez penazi a v hroznej zime, zasekla som sa niekde v noci v nemecku na benzinke a bola uplne zufala - cudzia pani ma odviezla 100 km uplne inym smerom nez sla a kupila mi listok na vlak za 80EUR a nechcela ich naspat
2. raz sme boli s byvalymi kolegami v tatrach a jeden cely den som stravila s mensou skupinkou ludi z ineho timu s ktorymi som sa predtym prakticky nikdy nerozpavala.. a po tom celom dni mi jedna starsia kolegyna povedala nieco ako "Je hrozne prijemne byt pri tebe a travit s tebou cas", len tak z nicoho nic, a mna to hrozne potesilo
3. minule som niesla do roboty tortu na podnose, sla som po ulici a oproti mne sla nejaka pani a povedala ze "jeej to ste piekli vy? to je krasna torta vyzera chutne" a len sa usmiala a sla dalej.. to bolo tiez super
1. keď sme stopovali v Nórsku, tak na jednej ceste nám dlho nikto nezastavoval. zrazu okolo nás prefičalo auto a potom sme asi o 10 min videli, ako sa po nás vrátilo. šofér vravel, že ďalej je obrovská búrka a on mal fakt výčitky svedomia za to, že nás nezobral, tak sa po nás vrátil.
2. keď som sa prisťahovala do Prahy, prvé mesiace som tu nemala blízkych priateľov, na ktorých by som sa obrátila so žiadosťou o pomoc. ale mala som zrovna obdobie, keď som to fakt potrebovala. šla som na chirurgický zákrok a potrebovala som doprovod z nemocnice po tom. kamarát, s ktorým som sa videla raz v živote a má brutálne nabitý program, si kvôli mne zobral dovolenku a šiel ma emočne podporiť a sprevádzať ma
a všeobecne je toho veľmi veľa pomimo, na tieto som si zrovna spomenula ako prvé. ale tak zbežne mám s ľuďmi prevažne pozitívne zážitky.
Raz, v čase keď som letela lietadlom možno tak len piaty krát a asi druhy krat sama, stiesnena v strednom sedadle medzi cudzími ľuďmi, som pri vzlietavani dostala panicky záchvat ale snažila som nerobiť scénu, pán vedľa mňa čo sedel v uličke ma potom rozptyloval a ukludnoval celý let. Čo sa mi najviac páčilo bolo že cez uličku mal ženu a relatívne male deti a povedal, že sa bojí lietania ale kvôli deťom musí byť odvážny a nedal so na sebe poznať. Je tomu tak 4 roky ale ja ne neho nikdy nezabudnem.
ja som išla minule z obchodu a mala som ruksak, ale nedal sa mi zapnúť lebo som mala veľa vecí, ešte aj v rukách a všetko mi po ceste padalo a vypadávalo a jedna pani sa mi ponúkla, že mi dá tašku
alebo som išla v električke a išla som pustiť takého staršieho pána sadnúť si a on že nie, že nech sedím, že sa ešte v živote veľa nastojím a celú cestu sa so mnou rozprával
alebo na predošlom byte niekedy spolubývajúci pre mňa spravil puding
alebo keď som sa učila na skúšku z botaniky, tak som išla na políčko a zmeškala som stretnutie so záhradníčkou a som sa opýtala takého chlapca, že čo im hovorila a ukázal, že im priniesla taký kýbel s rastlinami a ja že či by si to so mnou nechcel prejsť a on že jasné, že jemu to neuškodí, že si to môžeme prejsť aj 2x a bol strašne ochotný a zlatý a podelil sa so mnou o všetky jeho vedomosti
1. keď som v zime spadol cez ľad do potoka a priateľ mi vymenil moje vlhké ponožky za svoje suché, utrel mi ich svojim šálom a obviazal sáčkom a potom išiel bez ponožiek. bolo zároveň i úplne najromantickejšie a viem žeby to spravil i inému človeku lebo je mega altruista
2. páči sa, keď človek spraví niečo pre okolie napriek tomu, že nemusí. Priateľ keď zachraňuje netopiere na chodníku a odnáša ich do záhrady alebo @feelagain čo minule našla na chodníku plienku (wtf) a ju 5 minút niesla kým nenašla kôš
3. raz keď mi revízor odpustil pokutu, lebo som reálne ten listok stratil, mal som okolo 10 rokov a úplne to bolo veľmi ľudské, lebo oni sú zvyčajne z povolania svine
a ešte keď som v obchode platil a nemal cent! a mi to predavačka nechcela dať tak pani za mnou hneď doplatila. Alebo keď má niekto veľký nákup a pustil ma pred seba. Ono mali by to byť prirodzené veci ale aj tak ma vždy milo prekvapia
1. raz som si šla dať do faxcopy tlačiť niečo do školy a bola hrozne dlhá rada na kasu, (už som to mala vytlačené a stačilo to len zaplatiť) dosť som sa ponáhľala na vlak a asi to bolo na mne vidno, tak pán predo mnou sa ma pýta "za koľko to máte?" hovorím mu že neviem, a ukázala som mu ten jeden papier a on že "dajte, vezmem to za vás" inokedy by som asi nesúhlasila ale tento vyzeral že mu to moc chýbať nebude, tak som mu veľmi poďakovala a bežala som
2. keď som šla naposledy lietadlom a za mnou sedel strašne vtipne hovoriaci týpek, ktorý telefonoval a snažila som sa robiť všetko preto aby som nevybuchla smiechom, tým istým prechádzala aj mladá letuška, ktorá stála rovno predo mnou, iba sme sa tak na seba pozerali a uškŕňali sa
3. všetky príhody s predavačmi kedy mi chýbalo pár centov do nákupu a odpustili mi to, ale fakt si dávam pozor aby sa mi takéto veci nediali, stalo sa mi to za život asi 2x
čo ja viem..napríklad dnes som prišiel po dovolenke do prace a našiel som si na stole od šéfa obálku a mal som tam 20€ plus k výplate, tak akože nieje to nič moc ale potešilo ma to lebo netuším za čo mi ich dal
alebo ma úprimne potešilo to s dvorskym ze aj keď nemusel a mohol rovno ísť preč po tom čo sme do riešili nejaké veci, podal mi ruku a povedal mi ze som príjemný mladý muž .. to potešilo dosť
a celkovo mi vie urobiť pekný deň keď mi niekto povie ze som mu sympatický tým aký som..to vie fakt potešiť..nestáva sa mi to zase až tak často lebo nestretla am často nových ľudí,ale keď už sa to stane je to príjemné
alebo ako mi na 18te narodeniny dvaja najsuper ludia pripravili super den, kedy ma na všetko pozývali, jedla som prvý krát sushi, bola som prvy krát v mačinezach a nesmiem zabudnut podotknut, že po celý tento čas som chodila s 18timi heliovymi balonmi
Raz sme čakali s kamarátkou na autobus, pršalo a sme na zástavke doslova prešľapovali.
Jedna pani išla s dáždnikom okolo nás a všimla si že tam nejak nervozne prešlapujeme a sa nás spýtala že čo nám je. Sme jej povedali že sa nám chce cikať ale nikde sa nedá ísť pretože to bola taká dedina že všade domy tak povedala že môžme ísť cikať ku nej
napriklad vcera, ked sme sa po dazdi sli domov z plaze, zastavil nam nejaky taliansky policajt, pozval nas na ich narodny sicilsky drink, a odviezol nas domov a nic za to nechcel
Raz sa mi stalo, že som sa zasekol vo výťahu aj s jedným mužom a jednou ženou. Zvonili sme, búchali ale nepomáhalo. Po pol hodine sa dokonca aj vyplo svetlo. Po chvílke som počul, ako mi niekto rozopol nohavice a vyfajčil ma. Bola to najlepšia fajka v mojom živote. Len doteraz neviem, či to bola tá žena, alebo chlap...
alebo ked som sla domov z brna a nemala som ziadne eura a zmeskala som vlak, na ktory som mala kupeny listok z presova a cudzia teta mi kupila listok do kosic a z kosic som jej chcela kupit listok ja a ona nechcela
A este ked som nemala v brne kde spat jednu noc a h8u ma prichylila, urobila mi veceru a pekne sa o mna postarala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
1. raz som stopovala hrozne daleko a bez penazi a v hroznej zime, zasekla som sa niekde v noci v nemecku na benzinke a bola uplne zufala - cudzia pani ma odviezla 100 km uplne inym smerom nez sla a kupila mi listok na vlak za 80EUR a nechcela ich naspat
2. raz sme boli s byvalymi kolegami v tatrach a jeden cely den som stravila s mensou skupinkou ludi z ineho timu s ktorymi som sa predtym prakticky nikdy nerozpavala.. a po tom celom dni mi jedna starsia kolegyna povedala nieco ako "Je hrozne prijemne byt pri tebe a travit s tebou cas", len tak z nicoho nic, a mna to hrozne potesilo
3. minule som niesla do roboty tortu na podnose, sla som po ulici a oproti mne sla nejaka pani a povedala ze "jeej to ste piekli vy? to je krasna torta vyzera chutne" a len sa usmiala a sla dalej.. to bolo tiez super
2. keď som sa prisťahovala do Prahy, prvé mesiace som tu nemala blízkych priateľov, na ktorých by som sa obrátila so žiadosťou o pomoc. ale mala som zrovna obdobie, keď som to fakt potrebovala. šla som na chirurgický zákrok a potrebovala som doprovod z nemocnice po tom. kamarát, s ktorým som sa videla raz v živote a má brutálne nabitý program, si kvôli mne zobral dovolenku a šiel ma emočne podporiť a sprevádzať ma
a všeobecne je toho veľmi veľa pomimo, na tieto som si zrovna spomenula ako prvé. ale tak zbežne mám s ľuďmi prevažne pozitívne zážitky.
alebo som išla v električke a išla som pustiť takého staršieho pána sadnúť si a on že nie, že nech sedím, že sa ešte v živote veľa nastojím a celú cestu sa so mnou rozprával
alebo na predošlom byte niekedy spolubývajúci pre mňa spravil puding
alebo keď som sa učila na skúšku z botaniky, tak som išla na políčko a zmeškala som stretnutie so záhradníčkou a som sa opýtala takého chlapca, že čo im hovorila a ukázal, že im priniesla taký kýbel s rastlinami a ja že či by si to so mnou nechcel prejsť a on že jasné, že jemu to neuškodí, že si to môžeme prejsť aj 2x a bol strašne ochotný a zlatý a podelil sa so mnou o všetky jeho vedomosti
2. páči sa, keď človek spraví niečo pre okolie napriek tomu, že nemusí. Priateľ keď zachraňuje netopiere na chodníku a odnáša ich do záhrady alebo @feelagain čo minule našla na chodníku plienku (wtf) a ju 5 minút niesla kým nenašla kôš
3. raz keď mi revízor odpustil pokutu, lebo som reálne ten listok stratil, mal som okolo 10 rokov a úplne to bolo veľmi ľudské, lebo oni sú zvyčajne z povolania svine
2. keď som šla naposledy lietadlom a za mnou sedel strašne vtipne hovoriaci týpek, ktorý telefonoval a snažila som sa robiť všetko preto aby som nevybuchla smiechom, tým istým prechádzala aj mladá letuška, ktorá stála rovno predo mnou, iba sme sa tak na seba pozerali a uškŕňali sa
3. všetky príhody s predavačmi kedy mi chýbalo pár centov do nákupu a odpustili mi to, ale fakt si dávam pozor aby sa mi takéto veci nediali, stalo sa mi to za život asi 2x
alebo ma úprimne potešilo to s dvorskym ze aj keď nemusel a mohol rovno ísť preč po tom čo sme do riešili nejaké veci, podal mi ruku a povedal mi ze som príjemný mladý muž .. to potešilo dosť
a celkovo mi vie urobiť pekný deň keď mi niekto povie ze som mu sympatický tým aký som..to vie fakt potešiť..nestáva sa mi to zase až tak často lebo nestretla am často nových ľudí,ale keď už sa to stane je to príjemné
Jedna pani išla s dáždnikom okolo nás a všimla si že tam nejak nervozne prešlapujeme a sa nás spýtala že čo nám je. Sme jej povedali že sa nám chce cikať ale nikde sa nedá ísť pretože to bola taká dedina že všade domy tak povedala že môžme ísť cikať ku nej
A este ked som nemala v brne kde spat jednu noc a h8u ma prichylila, urobila mi veceru a pekne sa o mna postarala