Tak na podnet minulej diskusie zakladam novu, ktora sa bude tiez tykat vasich problemov a vsetkeho co vas zaujima, no v tom zmysle ako: Bolo prve vajce, alebo sliepka? Preco neviem lietat? ...A ja by som chcela vediet, ze aka dlha je najmensia jednotka ca
špekáčik: odpoveď ešte bude dlho trvať! radšej s i daj špekáčky, mňam
fejkr: život taký ako tu určite nie je, niečo asi je, ale život to nie je
azizi: neštuduješ biolu? však bielkovina bola prvá
matti: rozmerov? ako myslíš dimenzií? štyri nie? štvrtý je čas, ale nesúhlasím s ním, ten je skôr len ako doplnok na pochopenie zákonov, alebo jak to napísať, a čo ja viem, čo som čítala, no pochybujem o jeho existencii
a teraz moja otázka: prečo si kladieme otázky, keď nevieme vlastne, čo chceme riešiť a keď to nakoniec vyriešime, potom si povieme: naša otázka bola zle položená! dokázal nám to priebeh výskumu a následne výsledok...tak čo je dôležité? položiť si správne otázku, alebo priebeh riešenia, alebo výsledok? načo niečo riešime, keď sme si nedali otázku? na čo nám je výsledok, keď sa môže zmeniť? načo sa tak zamotávam?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a mi zazelajte dobru chut bo ich akurat jem
15.sucitim s tebou:´ smiley:ale neviem co to je
to som teda zvedava ze ake to boli
a co ak je to 1 ppttt?
1 sekunda krat 10 na minus tremilliatrecendotrigintiliardu resp.
1*10 na (-1* cislo s 10 000 nulamy)
tie boli best!
fejkr: život taký ako tu určite nie je, niečo asi je, ale život to nie je
azizi: neštuduješ biolu? však bielkovina bola prvá
matti: rozmerov? ako myslíš dimenzií? štyri nie? štvrtý je čas, ale nesúhlasím s ním, ten je skôr len ako doplnok na pochopenie zákonov, alebo jak to napísať, a čo ja viem, čo som čítala, no pochybujem o jeho existencii
a teraz moja otázka: prečo si kladieme otázky, keď nevieme vlastne, čo chceme riešiť a keď to nakoniec vyriešime, potom si povieme: naša otázka bola zle položená! dokázal nám to priebeh výskumu a následne výsledok...tak čo je dôležité? položiť si správne otázku, alebo priebeh riešenia, alebo výsledok? načo niečo riešime, keď sme si nedali otázku? na čo nám je výsledok, keď sa môže zmeniť? načo sa tak zamotávam?