ten výrok si kopíroval? ak hej, je tam chyba, tak ten zdroj je na hovno
a počkaj, to že muži zo seba robia debilov ako súvisí s rovnoprávnosťou? nemusia ich predsa zo seba robiť. iné by bolo, keby z nich tých debilov robili ženy
ale je pravda, že ženy sú mierne zatrpknuté v dnešnej dobe, no zase musíme si priznať, že nie všetky, som zo školy, kde je náš drvivá väčšina dievčat a takéto feministické svine, ako nás volajú, sme tam možno 4 z 200. je to všetko o človeku no.
ale je pravda (hovorím z vlastných skúseností), že vzťah so ženou má isté výhody, ktoré muži nedosiahnu, ale nakoniec verím v partnerstvo medzi mužom a ženou, lebo každý muž aj žena sa dá vychovať, v partnerstve sa máme vychovať navzájom a riešiť veci na rovinu. a potom sa to dá...len na to treba dvoch ľudí s vyspelým mozgom a priznajme si, takých ľudí, či už žien alebo mužov, je málo
takže muži, nerobte zo seba debilov a my nebudeme riešiť našu sexualitu
@veroniques a kto robí z mužov teplošov? ? kto chce aby každý druhý vyzeral ako bieber, one erection alebo trávil celý čas v posilovni a pred zrkadlom?
Generácia našich otcov, neposilovala, kašlala na vzhľad a sú viac chlapmi ako my.
@purenarcissism ten výrok je z knihy-a bolo to aj v českej verzii filmu. čítam ju už 4. krát a je veľmi inšpiratívna. nie len pre mužov. ale to je o i nom.
súvisí to tak, že dnes keď má muž svoj vlastný smer a nechce byť taký ako chcú ženy, tak je v piči proste. áno nájdu sa výnimky, aj ja poznám takú babu. Ale proste ide o to, že muži robia zo seba to čo chcú ženy. a to nikdy pred tým nerobili. To je tá pointa tohto. a o tom, že koľko mužov je pod papučou vo vzťahu, už hádam netreba ani spomínať.
@mato6666663 to bolo skôr tak myslené, že už nás nepotrebujú, že sú lepšie ako my, múdrejšie a bez nás sa zaobídu, že aj tak sme len špinavé prasatá a keď nie sme ňuňu - čiže ženy so znakmi mužov, tak sme na nič.
@onomatopofajci ja nepoznám ani jedného muža pod papučou a ak sa muž nechá ovládať ženou, nie je mužom...a celkovo, človek čo zo seba robí niekoho aby sa zapáčil, je to idiot, či už žena alebo muž
viem, na čo narážaš, určite nesúhlasím so všetkým, ale nie som momentálne schopný ani naladený zosmoliť ti nejaký zmysluplný príspevok, ktorý by dostatočne vyjadroval môj postoj k tejto téme
@purenarcissism no ja ich vidím veľa. a nielen v manželstve. chlapec má svoj názor a dievča sa urazí a je zle. takže dnes je veľa idiotov podľa toho-bieberovia, kurvičky a tak.
@6 by bol dobrý argument, keby sa v ňom nejako vyriešilo ešte to, že generácia našich otcov/dedov (ktorá nemusela chodiť do posilky a predsa bola viac mužmi) žila dostatočne aktívnym životom a bola prácou natoľko zaťažená, že nepotrebovala posilku. Ale toto je zbytočné riešiť - myslím generácie - lebo by si sa musel vrátiť do praveku a zistil by si, že vtedy bol muž tiež niečo úplne iné a takisto nemusel posilňovať, ale to k ničomu nevedie, navzdory plusom a mínusom dôb minulých, prítomných alebo budúcich.
@flussica ale ja nehovorím o fyzickej sile. to že má niekto svaly, neznamená, že ho nezmláti 50 kilový frcek. ale to je o inom.
ide o to, že muži sa týmto štýlom blížia k ženám- chcem byť štíhly a chcem sa páčiť, vôbec nejde o zdravie -česť výnimkám.
ale o to, že ja neviem - príklad- nemám rád bieber štýl, ale za to, že to letí, tak sa potupím, potupím svoj názor a dám si to na hlavu, len preto, aby som sa páčil, ale to, že prídem o svoju česť, na to už kašlem.
prečo ťa sere že sú nejakí muži pod papučou a to že tisíce žien sú týrané mužmi ťa vôbec nesere? či to je ok, lebo to tak bolo za čias našich otcov? O__o
a prečo by ženy mali byť jediné čo sa o seba starajú a ony sa chlapom musia páčiť, zatial čo chlapi môžu vyzerať ako kus hovna a žena im nemôže do vzhladu kecať? O__o
nechápem tu tvoju logiku, a už vôbec nechápem prečo ťa serú vzťahy a vzhlad ostatných chlapov, veď keď ty taký nechceš byť tak nebuď a do ostatných sa nestaraj preboha -.-
@hoperwale to s tým týraním je dosť predimenzované. nie nesere ma to, lebo niektoré, ktoré otvorene provokujú a urážajú, vyrývajú si to zaslúžia. a nikdy nevieš čo za tým týraním je.
ale chlapi by nemali stráviť v kúpelni a vo fitku viac času ako ženy.
mňa to nesere, mňa len sere to podriaďovanie sa a tá nerovnoprávnosť.
Tyler Durden má pravdu, nepotrebujeme ďalšie ženy, len na množenie sa.
co je rovnovpravnost? ze ONO ta to pofajci, zatial co ty cely den kysnes pred telkou, chlpaty s pivnym bruchom, lebo si moc skysnuty na to aby si si ucesal vlasy alebo isiel do posilky? tak nieco ti poviem
@onomatopofajci Mm, to si zas nemyslím. Možno v tom je nejaká časť davovej psychózy, nepopieram. Ale osobne napríklad nepoznám človeka, čo by robil niečo proti svojmu presvedčeniu, niečo, čo by sa jemu samému priečilo. A tiež myslím, že ženy, čo obdivujú - dajme tomu - štýl "Justin Bieber" si nájdu chlapca štýlu "Justin Bieber", pretože sú v jednej kategórii, ale Joan Jett by si iste nehľadala Justina Biebera a Anglická kráľovná tiež zrejme nesiahne po niekom takom, skrátka, sú tu rozličné levely. Môžeš namietať, že kategorizujem a vlastne sa nebudeš mýliť - kategorizujem, pretože je to pre obraznosť toho, čo chcem povedať, výhodné. Ak nechceš byť Justin, nebuď Justin. Koľko žien ho miluje? A čo? Vieš, koľkí ho nenávidia? Vieš, koľkým je ukradnutý? To svedčí jedine o tom, že je len jedným smerom, o ktorý je záujem pri ľuďoch vyhľadávajúcich práve tento. Nikto Ťa nenúti byť niekým, kým byť nechceš - a aj, ak by si sa podvolil, sám asi nebudeš spokojný, hoci by si MOŽNO mal partnerku. Takú, s ktorou by si veľmi skoro prestal byť šťastný, pravdepodobne. Rovný rovného si hľadá.
@hoperpohroma ja narazam na zeny, ktore pre platinovu VISU vyfajcia do sucha. ak chces, volajme ich zlatokopky. pre mna su vsak len druhotriedne existencie (som samozrejme sovinista).
muzi zlatokopi? tu sa pozastavme. ide o muzov, ktorym ZENY platia za sex/lasku? citis tam tu posmesnost?
@hoperpohroma samozrejme, akonáhle bojujem proti nerovnoprávnosti, tak nemám nikoho a potrebujem si za to platiť. to je tá vaša obrana. ja len chcem aby bola rovnoprávnosť.
a ešte raz opakujem slova Tylera Durdena:"sme generácia mužov vychovaná ženami a ďalšia žena na tom nič nezmení." takže nepotrebujeme byť ovladaní ženami. len ako vy vravíte, potrebujeme vás len na množenie sa.
a toto je typicky priklad nerovnopravnosti.
zena povie: "muži su hlupe prasata, my sme lepsie ako oni, nepotrebujeme ich, sme mudrejsie, len potrebujeme ich spermie." a secky si pritakavaju ake su skvele.
muz povie:"nepotrebujem zenu, iba na sex. chcem byt samostatny."
za to ze tebe zeny hovoria ze si zakomplexovany kokot (co hovoria evidentne pravdivo), neznamena to, ze to hovoria na kazdeho chlapa. pleties si pojmy s dojmami, kecas o rovnopravnosti a ty si tu evidentne ten ktory hadze vsetky zeny do jedneho vreca a tvari sa ze je chudatko. existuj, lutuj sa, nenavid zeny, die happy.
@hoperpohroma rovnoprávnosť nikdy nebola, ale bolo lepšie keď boli nadradení muži. lebo vtedy bol klud.
nie, ešte mi to nikto nepovedal, len hovorím príklad, lebo to tak je.
ale pointa tohto fora bola, je a bude ta, ze muzi nie su muzmi a zeny nie su zenami. ide o to ze muzi robia zo seba debilov a zeny-nie vsetky, kurvy. ze muzi sa pozenstuju a nespravaju sa tak ako by sa mali.
@hoperpohroma ale ticho žena. viem co to je, a viem ze je to nemozne, ale preco o to neskusit bojovat. a vravim, ze bola vtedy lepsia situacia, ked uz rovnopravnost nemoze existovat, ale ty stale len to svoje o komplexoch a feministicke reci.
anarchia sa nikdy nestretne s vacsinovym pochopenim.
@onomatopofajci do pice ja nemam feministicke reci, ja mam rovnopravne reci. "ticho zena" je podla teba rovnopravnost? si az tak enormne jebnuty? ja mam pravo rozpravat rovnako ako kazdy iny clovek (demokracia, rovnopravnost) a za to ze mi tu nejaky kokot povie ze mam byt ticho, neznamena to ze budem.
a vies co ti poviem? nas dnesny svet, aspon ten civilizovany, sa na rovnopravnost hra. sice vzdy su tu zenske role a muzske role, zenske a muzske platy ale zeny aj muzi su slobodni ludia, nikto nikomu nerozkazuje, ked chce chlap vyzerat ako bieber alebo nebodaj ako zena tak ma na to plne pravo, rovnako ako zena co chce byt vojacka alebo drevorubacka a je 1000krat vacsi chlap ako ty kedy budes.
v dnesnej spolocnosti rovnopravnost vladne, a to je to co sa tebe nepaci. tak sa tu nou prestan ohanat, lebo si obmedzeny kokot.
rovnoprávnosť si treba vybojovať. fuzate sufražetky bojovali a utocili na muzov, nie sa im vtierali. takze ked ma byt rovnopravnost, nebude to nic mile a jemne.
tak ticho žena.
jeden z odkazov Tylera Durdena, okrem anarchie, bolo postavenie sa spolocenskym konvenciam a tomu co spolocnost, ludia, zeny,atd. povazuju za potrebne, pekne a pod. cize je logicke ze sa to niekomu nebude pacit.
ide len a len o to, že keď sa niekomu niečo nepáči- napr. to čo mne, podriaďovanie sa iným, a nie je to v sulade s vacsinovym nazorom, je to zle chore a prijebane.
tak isto komunisti hovorili ze revolucia v 89tom bola chora, jebnuta a blba. a pod.
@mcvpn tak si prečítaj klub bitkárov a informuj sa o nazoroch a teoriach Tylera Durdena. co ti mam viac povedat.
ja sa len odmietam podriadit tomu co chcu zeny, alebo ktokolvek. nechcem byt zensky.
jedna vyborna myslienka, ktora suvisi trocha aj s tymto:
"jsme průměrný děti historie. Lidi, který jsou k ničemu. Nezažili jsme válku, velkou depresi. Naše válka je duchovní válka. Naše deprese je náš život. Byli jsme televizí vychovaný k víře, že jednou se z nás stanou milionáři, filmoví bozi nebo rockový hvězdy, ale kdepak... my si to uvědomujeme... a začínáme bejt dost vzteklí."
@onomatopofajci zabralo mi to presne 2 minuty a 14 sekund, kym som si precital tvoje komenty, zinterpretoval ich a dokazal naformulovat vhodnu odpoved. ide o to, ze si uplne popleteny, dalo by sa povedat jebnuty. tvoj zjavny neuspech u zien, ktory je pravdepodobne zapricineny vysokou urovnou serednosti a uplnou absenciou osobnosti (a hlavne humoru), sa snazis zvalovat na pomyselnu opacnu diskriminaciu a ine zvratenosti. nic takeho samozrejme neexistuje. stale vladnu muzi a zeny s charakterom muzov. mozes sa teda ukludnit a zacat dychat. odporucam ti tiez, aby si si zobral priklad z Charlieho Sheena. koksuj za dva a pol chlapa a vyhravaj!
@blueffect klasika. poviem nieco na zeny, tak ziadnu nemam, som skaredy a zakomplexovany... ach jaj.
no mne sa zda ze jebnuty si ty, ale nehovorim to. lebo si nepochopil pointu.
nepaci sa mi, podriadovat sa nazoru kohokolvek. a v dnesnej dobe, je to prave zenam. co na tom nechapes? co je na tom jebnute? ze chcem byt sam sebou? ze nechcem byt teplucky?
cely fight club je o tom, byt sam sebou a nicim sa neviazat. ale to je dnes tazke. lebo cloveka hned odsudia.
a ver mi, skaredy nie som, s dievcatami nemam problem, prave naopak, ale zaraza ma hlupost niektorych z nich a naivita. ze uveria vsetkemu. ze za cigaretu ta vyfajcia. alebo za barjaku picovinu. preto opakujem, muzi nie su muzmi a zeny zenami. zeny by mali mat nejaku hrdost a nepodriadit sa barjakemu kokotovi s kreditkou.
aj predtým by si sa podriadil, vždy, v každej dobe, len je to viac alebo menej skryté, a teraz, v tejto dobe sa nemusíš podriaďovať, nič nemusíš, len musíš niesť aj následky toho, že sa nepodriadiš systému
to je o americkej historii, nie o našej, ani tvoj otec zrejme nezažil vojnu, asi tvoj dedko, aj to ako dieťa, a usa si odžilo aj vojnu v iraku a pomohlo celému svetu si prežiť aj depresiu, tak neviem, o čom trepeš...
citovať knižnú postavu, ktorá je vlastne len prelud schizofrenika je fakt úroveň, gratulujem. Máš aj vlastný názor?
@onomatopofajci co sa toho tyka, ja jebnuty naozaj som. pointu som vsak nepochodil, kedze pointa neexistuje. predsa ked sa ti tak u zien dari, tak preco mas potrebu riesit nejaku pomyselnu opacnu diskriminaciu? alebo skor by sa opytal tak, ze ked sa ti dari u isteho typu zien, ktore su primarne urcene na sex, tak co vlastne riesis? ja totiz zastavam nazor, ze ked ta vyfajcia za cigaretu, tak ich nemusis brat vazne.
@blueffect nie. to by potom museli byt aj napr. vojaci buzici. ked tam nemaju zeny. ale to je dalsia tema, ze lezbicky su menej urazane ako gayovia. ale to sa mna netyka. a este sa zase vratim k durdenovi, ten by musel byt tiez buzerant, ked povedal, ze nepotrebujeme zeny. ale nie je.
proste je to jednoduche. muzi robia zo seba nieco, co kedysi nerobili a nie su prirodzeni-vynechaj prirovnania s pravekom prosim.
@onomatopofajci@63 reagujem, aj keď to nie je pre mňa, viem. myslím, že aj u vojakov(samozrejme nie všade) je niekedy ten syndróm padajúceho mydla alebo ako to nazvať, ktorý sa vyskytuje vo väzniciach a to, že gayovia sú viac úrážaní, za to môžu muži, lebo keď porovnám koľko vtipov si z nich urobia muži a koľko ženy, tak jednoznačne vyhrávame my
aj v minulosti neboli prirodzení, keď boli všetci jednotne vychovávaní ako tvrdí neplačúci tvorovia bez citov, aj keď zďaleka takí neboli. teraz práve viac môžu byť prirodzení, i keď sa viac ukazuje aj ten druhý precitlivený extrém. Zamyslel si sa nad tým, že tebe sa prirodzenosť niektorých jedincov vôbec nemusí páčiť?
@onomatopofajci miera homosexuality v armade je vysoka, takze si ma nepresvedcil. nad tym si sa nezamyslel, ze lesbicky su menej urazane kvoli tomu, ze sa ich posobenie paci muzom? z toho by sa potom dalo odvodit, ze muzi maju vacsie slovo. a chces mi povedat, ze by som mal zakladat na nazoroch istej filmovej postavy? je to relevantne?
vstan od tej pojebanej telky a chod von! a tym nemyslim bordel..
a mozno, ale len mozno, ked stretnes aj realnych ludi, nie len tylera durdena, charieho sheena a justina biebera, jeden z nich si nebude mysliet ze si idiot..
aj ked pri tom co si tu predviedol o tom vazne pochybujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ten výrok si kopíroval? ak hej, je tam chyba, tak ten zdroj je na hovno
a počkaj, to že muži zo seba robia debilov ako súvisí s rovnoprávnosťou? nemusia ich predsa zo seba robiť. iné by bolo, keby z nich tých debilov robili ženy
ale je pravda, že ženy sú mierne zatrpknuté v dnešnej dobe, no zase musíme si priznať, že nie všetky, som zo školy, kde je náš drvivá väčšina dievčat a takéto feministické svine, ako nás volajú, sme tam možno 4 z 200. je to všetko o človeku no.
ale je pravda (hovorím z vlastných skúseností), že vzťah so ženou má isté výhody, ktoré muži nedosiahnu, ale nakoniec verím v partnerstvo medzi mužom a ženou, lebo každý muž aj žena sa dá vychovať, v partnerstve sa máme vychovať navzájom a riešiť veci na rovinu. a potom sa to dá...len na to treba dvoch ľudí s vyspelým mozgom a priznajme si, takých ľudí, či už žien alebo mužov, je málo
takže muži, nerobte zo seba debilov a my nebudeme riešiť našu sexualitu
Generácia našich otcov, neposilovala, kašlala na vzhľad a sú viac chlapmi ako my.
súvisí to tak, že dnes keď má muž svoj vlastný smer a nechce byť taký ako chcú ženy, tak je v piči proste. áno nájdu sa výnimky, aj ja poznám takú babu. Ale proste ide o to, že muži robia zo seba to čo chcú ženy. a to nikdy pred tým nerobili. To je tá pointa tohto. a o tom, že koľko mužov je pod papučou vo vzťahu, už hádam netreba ani spomínať.
ide o to, že muži sa týmto štýlom blížia k ženám- chcem byť štíhly a chcem sa páčiť, vôbec nejde o zdravie -česť výnimkám.
ale o to, že ja neviem - príklad- nemám rád bieber štýl, ale za to, že to letí, tak sa potupím, potupím svoj názor a dám si to na hlavu, len preto, aby som sa páčil, ale to, že prídem o svoju česť, na to už kašlem.
a prečo by ženy mali byť jediné čo sa o seba starajú a ony sa chlapom musia páčiť, zatial čo chlapi môžu vyzerať ako kus hovna a žena im nemôže do vzhladu kecať? O__o
nechápem tu tvoju logiku, a už vôbec nechápem prečo ťa serú vzťahy a vzhlad ostatných chlapov, veď keď ty taký nechceš byť tak nebuď a do ostatných sa nestaraj preboha -.-
ale chlapi by nemali stráviť v kúpelni a vo fitku viac času ako ženy.
mňa to nesere, mňa len sere to podriaďovanie sa a tá nerovnoprávnosť.
Tyler Durden má pravdu, nepotrebujeme ďalšie ženy, len na množenie sa.
co je rovnovpravnost? ze ONO ta to pofajci, zatial co ty cely den kysnes pred telkou, chlpaty s pivnym bruchom, lebo si moc skysnuty na to aby si si ucesal vlasy alebo isiel do posilky? tak nieco ti poviem
ONO TA TO NIKDY NEPOFAJCI
Ja nekukám tv, nekysnem, češem si vlasy-mám ich dlhé, a o ne sa treba starať a do fitka nechodím, lebo som so sebou spokojný.
Ale pofajčí. stačí si zaplatiť.
Ja nekukám tv, nekysnem, češem si vlasy-mám ich dlhé, a o ne sa treba starať a do fitka nechodím, lebo som so sebou spokojný.
Ale pofajčí. stačí si zaplatiť.
muzi zlatokopi? tu sa pozastavme. ide o muzov, ktorym ZENY platia za sex/lasku? citis tam tu posmesnost?
volaj ho ako chces
a ešte raz opakujem slova Tylera Durdena:"sme generácia mužov vychovaná ženami a ďalšia žena na tom nič nezmení." takže nepotrebujeme byť ovladaní ženami. len ako vy vravíte, potrebujeme vás len na množenie sa.
a toto je typicky priklad nerovnopravnosti.
zena povie: "muži su hlupe prasata, my sme lepsie ako oni, nepotrebujeme ich, sme mudrejsie, len potrebujeme ich spermie." a secky si pritakavaju ake su skvele.
muz povie:"nepotrebujem zenu, iba na sex. chcem byt samostatny."
tak to je hned blby, zakomplexovany kokot.
a nauc sa ze nie kazda zena je rovnaka
za to ze tebe zeny hovoria ze si zakomplexovany kokot (co hovoria evidentne pravdivo), neznamena to, ze to hovoria na kazdeho chlapa. pleties si pojmy s dojmami, kecas o rovnopravnosti a ty si tu evidentne ten ktory hadze vsetky zeny do jedneho vreca a tvari sa ze je chudatko. existuj, lutuj sa, nenavid zeny, die happy.
nie, ešte mi to nikto nepovedal, len hovorím príklad, lebo to tak je.
ale pointa tohto fora bola, je a bude ta, ze muzi nie su muzmi a zeny nie su zenami. ide o to ze muzi robia zo seba debilov a zeny-nie vsetky, kurvy. ze muzi sa pozenstuju a nespravaju sa tak ako by sa mali.
"rovnoprávnosť nikdy nebola, ale bolo lepšie keď boli nadradení muži. lebo vtedy bol klud"
ty o rovnopravnosti netrep uz ani slovo, sam nevies co to je
anarchia sa nikdy nestretne s vacsinovym pochopenim.
a vies co ti poviem? nas dnesny svet, aspon ten civilizovany, sa na rovnopravnost hra. sice vzdy su tu zenske role a muzske role, zenske a muzske platy ale zeny aj muzi su slobodni ludia, nikto nikomu nerozkazuje, ked chce chlap vyzerat ako bieber alebo nebodaj ako zena tak ma na to plne pravo, rovnako ako zena co chce byt vojacka alebo drevorubacka a je 1000krat vacsi chlap ako ty kedy budes.
v dnesnej spolocnosti rovnopravnost vladne, a to je to co sa tebe nepaci. tak sa tu nou prestan ohanat, lebo si obmedzeny kokot.
nereagujem
rovnoprávnosť si treba vybojovať. fuzate sufražetky bojovali a utocili na muzov, nie sa im vtierali. takze ked ma byt rovnopravnost, nebude to nic mile a jemne.
tak ticho žena.
jeden z odkazov Tylera Durdena, okrem anarchie, bolo postavenie sa spolocenskym konvenciam a tomu co spolocnost, ludia, zeny,atd. povazuju za potrebne, pekne a pod. cize je logicke ze sa to niekomu nebude pacit.
tak isto komunisti hovorili ze revolucia v 89tom bola chora, jebnuta a blba. a pod.
aj dnešný muži bojujú vo vojne a sú ovplyvňovaní mužmi...keď ma chceš presvedčiť o svojej pravde, tak sa trochu viac snaž
uznávam, že je tu istý tlak spoločnosti, ktorý nie je správny a podsúva nám nesprávne idoly, ale idealizovať si doby minulé je podľa mňa tiež kokotina
tvoje argumenty sú slabé a ty si v značnej miere obmedzený. ak chceš na mňa reagovať, tak vytiahni niečo viac ako toto
A ja som na tom rovnako, uz asi tri krat som zmazal co som chcel napisat, lebo tolko demencie na jednej hromade som nevidel uz pekne davno.
ja sa len odmietam podriadit tomu co chcu zeny, alebo ktokolvek. nechcem byt zensky.
jedna vyborna myslienka, ktora suvisi trocha aj s tymto:
"jsme průměrný děti historie. Lidi, který jsou k ničemu. Nezažili jsme válku, velkou depresi. Naše válka je duchovní válka. Naše deprese je náš život. Byli jsme televizí vychovaný k víře, že jednou se z nás stanou milionáři, filmoví bozi nebo rockový hvězdy, ale kdepak... my si to uvědomujeme... a začínáme bejt dost vzteklí."
no mne sa zda ze jebnuty si ty, ale nehovorim to. lebo si nepochopil pointu.
nepaci sa mi, podriadovat sa nazoru kohokolvek. a v dnesnej dobe, je to prave zenam. co na tom nechapes? co je na tom jebnute? ze chcem byt sam sebou? ze nechcem byt teplucky?
cely fight club je o tom, byt sam sebou a nicim sa neviazat. ale to je dnes tazke. lebo cloveka hned odsudia.
a ver mi, skaredy nie som, s dievcatami nemam problem, prave naopak, ale zaraza ma hlupost niektorych z nich a naivita. ze uveria vsetkemu. ze za cigaretu ta vyfajcia. alebo za barjaku picovinu. preto opakujem, muzi nie su muzmi a zeny zenami. zeny by mali mat nejaku hrdost a nepodriadit sa barjakemu kokotovi s kreditkou.
aj predtým by si sa podriadil, vždy, v každej dobe, len je to viac alebo menej skryté, a teraz, v tejto dobe sa nemusíš podriaďovať, nič nemusíš, len musíš niesť aj následky toho, že sa nepodriadiš systému
to je o americkej historii, nie o našej, ani tvoj otec zrejme nezažil vojnu, asi tvoj dedko, aj to ako dieťa, a usa si odžilo aj vojnu v iraku a pomohlo celému svetu si prežiť aj depresiu, tak neviem, o čom trepeš...
citovať knižnú postavu, ktorá je vlastne len prelud schizofrenika je fakt úroveň, gratulujem. Máš aj vlastný názor?
ja beriem nasledky. aj nadavky. ale to je anarchia. kazdy sa bije za svoju pravdu.
ked si pozries dva a pol chlapa poriadne, tak zistis, ze on je nestastny v laske, nedokaze najst zenu ktora ho bude mat rada dlhsie ako jednu noc.
suka len s kurvami, zlatokopkami. a to ako spomenulo jedno blbe dievca, je fakt pod uroven. normalne zeny ho nechcu, lebo je pre ne kurevnik.
takze, je to tiez zakomplexovany chudak, ktore si lesti svoje ego tym ze si kupuje kurvy. ale ja ho mam rad, a tiez podporuje moju teoriu.
proste je to jednoduche. muzi robia zo seba nieco, co kedysi nerobili a nie su prirodzeni-vynechaj prirovnania s pravekom prosim.
aj v minulosti neboli prirodzení, keď boli všetci jednotne vychovávaní ako tvrdí neplačúci tvorovia bez citov, aj keď zďaleka takí neboli. teraz práve viac môžu byť prirodzení, i keď sa viac ukazuje aj ten druhý precitlivený extrém. Zamyslel si sa nad tým, že tebe sa prirodzenosť niektorých jedincov vôbec nemusí páčiť?
vstan od tej pojebanej telky a chod von! a tym nemyslim bordel..
a mozno, ale len mozno, ked stretnes aj realnych ludi, nie len tylera durdena, charieho sheena a justina biebera, jeden z nich si nebude mysliet ze si idiot..
aj ked pri tom co si tu predviedol o tom vazne pochybujem..