luxus -u m. ‹l› veľkoleposť, honosnosť al. úplne výnimočná dokonalosť v spôsobe života, bývania, obliekania a pod., prepych (pokiaľ ide o bývanie), komfort;
podla man je to nieco co si nemozem dovolit len tak, je to nieco co si doprajem naozaj len vynimocne , lebo nemam na to dost penazi , alebo na to nemam cas. aj niekolko dni volna moze byt pre niekoho luxus si myslim...
luxus je pre každého niečo iné...pre mňa napr aj taká flaška dobrého Pilsner Urquell pivka Pochybujem, že by to nejaký ujo s príjmom 75000,- mesačne považoval za luxusný nápoj
luxus je pre niekoho uz len to, ze ma co jest a ma aj byvanie. a ani neviem co povazujem za luxus ja a ani sa tym ptrapit nechcem. lebo ak si clovek ma dopriat luxus tak len raz za cas
kasko: no ved prave pre to je to LUXUS , ze si hommozes dopriat len raz za cas, kebyze si mal to co povazujes za luxus kazdy den , tak potom by to uz pre teba luxus nebol.
hm...momentalne luxus pre mna znamena,ze nie som az tak pracovne vytazena a preto si vychutnavam kazdu minutu s priatelom...v posteli(nie ,nie je to len o sexe)
Luxus? Pozri si Miami Vice Blede sako, lahka polokosela, blede nohavice, ferrari, sukromne lietadlo, rychly cln, zbrane, krasne zeny a rezidencia na utese nieke pri miami a 35 stupnov C.
To je luxus. mmmmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pre mna je vsak luxus strecha nad hlavou, dostatok jedla a cisty zachod...
To je luxus. mmmmm