Ahojte, som v znamení Rýb a žial dost to ovplyvnuje moju povahu aj ked na horoskopy vobec neverím... som hrozne citlivý, snílek, nedokážem striedat baby ako na bežiacom páse ako ini chalani (niežeby som nemal šance...) atd a stve ma to. Dá sa to zmenit ?
Prípadne je niekto z vás ryba a je povahovo iný ? Príde mi to totiž dost nefer ked mi dátum narodenia predurčí nejaké vopred stanovené povahové rysy... Lebo mna to už fakt ubíja a som zúfalý... Vzhladom na to že som taký citlivý, tak u báb ktoré chcem skončím vždy vo friende a tie ktoré chcu zase mna ci uz na vztah alebo na obyčajný flirt prípadne sex (a nie je ich zrovna málo ale ani prehnane vela, no stažovat sa na nezáujem sa fakt nemožem ) , nedokážem ani pretiahnut... Dalsia vec, vždy ma trápia v prvom rade problémy inych a až potom moje vlastné... Takisto, častokrát snívam o veciach, no nedokážem sa zlomit a dačo aj preto urobit atd. A naozaj ma to štve, lebo moj život stojí dost zahovno z velkej časti aj vdaka mojej povahe. Ak je tu fakt niekto kto je ryba a dokázal to zmenit, budem neuveritelne rád za vaše rady
@sianagirl245 ja ich ani nečítam... len ked som spoznal zopar ludí s podobnou povahou ako ja a zistil som že sú vo februári narodení, tak mi to nedalo a pozrel som si zakladnu charakteristiku ryb... nikdy sa nebudem riadit tym že kedy ma podla horoskopu stretne láska alebo čo
@laurikaaa práveže pochybujem, ja som si tie veci prečítal o rybach pomerne nedávno, asi tak rok dozadu, ale celý moj život je taký. Takže som sa rozhodne na nič nenamotal
Vies na com je to postavene? Clovek tam vidi co chce vidiet...vacsinou tie veci ktore na teba nesedia podvedome prehliadas..skus si napriklad precitat vsetky ostatne urcite sa este v niecom dost najdes a zistis ze je to blbost
"Muž narodený v znamení Ryby je najzraniteľnejším mužom z celého zverokruhu. Nedá sa povedať, že by bol slabým, avšak jeho nežné rojčenie je skôr stabilným základom pre nekonečnú romantiku zamilovaného páru, nie pre materiálnu istotu rodinného zázemia. Všetko, čo k životu potrebuje sú sny, čistý vzduch v pľúcach, bochník chleba a fľaša vína. Za to účty za elektrinu nezaplatíte. Vcítiť sa do jeho nálad je hotový rébus. Na druhej strane je snáď jediným, ktorý dokáže pochopiť aj svoju svokru. Ak sa mu podarí svoj potenciál kreativity a bystrého mozgu spojiť aj s kvapkou pevnej vôle, získa slávu, bohatstvo a možno aj nesmrteľnosť. V opačnom prípade je lepšie, ak si jeho partnerka nájde aspoň dve zamestnania, alebo zdedí miliónový majetok, aby sa mohla postarať o svetské záležitosti. Vo vzťahu vyžaduje množstvo súcitu, priestor pre voľnosť a samotu. Zahrňte ho obdivom, zorganizujte mu život, uistite ho vo viere v jeho schopnosti, v depresii mu kúpte lístky na koncert a hlavne ho nesekírujte a on vás, svoju milovanú ženu a deti zahrnie šťastím." bohužial, presne a do bodky ma to vystihuje (až na to že podla mna nemam potencial kreativity ). Som velmi citlivý, velmi lahko dokážem ludom doverovat, na čo som už v minulosti velmi škaredo doplatil a namiesto činov snívam... A síce ešte rodinu nemám, ale z tohoto mi to príde ako keby sa muži - ryby nedokázali postarat o rodinu (to napr podla mna rozhodne pravda nebude ) no ostatné na mna sedí ako rit na šerbel bohužial. Snažil som sa zmenit, napr som sa hral na bad boya ale za prvé ženy to vycítia ked sa pretvarujete a za druhe nakolko som velmi úprimný a nenávidim faloš, tak ani mne to nerobilo zrovna dvakrat dobre predstierat že som dakto úplne iný :/
Neboj, ja ani nie som ryba a cítim sa akoby som bola moje znamenie podľa ktorého by som mala byť materialistický realista na mňa absolútne nesedí, som nešťastný mrzutý snílek ale zato v čínskom znamení koza, to som ja do poslednej kvapky
A nemeň sa, skús byť v pohode s tým aký si, ja som sa do tinejdž veku kvôli svojej povahe trápila, ale potom som zistila že je to vlastne super byť takáto a nemenila by som sa za povrchného extroverta. Akurát tie úzkosti a sociálnu fóbiu by som s radosťou odstránila, ale to už je choroba, nie vec povahy.
Štve ťa že nestriedaš baby ako na bežiacom páse? Nevedela som, že ryby sú kokoti... nečítaj horoskopy, nestotožnuj sa s tým, čím nechceš byť. Ale najprv si urči priority v hlave, či to čo robia tí druhí je naozaj to, čo chceš... Mám dojem, že si neštastný, a myslíš si, že ked budeš ako oni tak sa to zmení.. ale to je bulshit, nauč sa žiť sám so sebou
@padlyanjel tak vieš ja som typ chalana ktorý sa nedokáže vyspat s babou bez lásky a kedže tie ktoré milujem ma majú v lepšom prípade za kamaráta, tak som dost frustrovaný z toho že iní chalani nemajú problém vyspat sa s hociktorou babou. A áno, žial, dost im závidím aj ked ako som povedal, príležitostný sex neuznávam ale tak bohužial vztah nemám ... Podla mna si to vystihla úplne presne, len problém je že dnes sa citlivé padavky ako som ja nenosia u báb :/
@torpedo08 tak vieš keby si bol u báb iba za kamarata, tiež by ta to celý život sralo ja už nechcem byt tá trápna padavka, o ktorú baby nemajú záujem. A zase hrat drsného bad boya sa mi nechce, lebo z duše nenávidím faloš. A preto ma neskutočne irituje, že proste nejaký jeblý dátum narodenia mi určuje základné povahové črty. Podla mna to nie je vobec fér, každý by si mal osobnost formovat sám počas svojho života
Kamarade ja ani len za toho kamarata poriadne nie som u bab takze tak ...no a sice aj na mna sedi dost veci podla znamenia ale neda sa tomu zas az tak verit neni mozne aby kazdy clovek v tomto znameni mal na hovno zivot a nemal odvahu s tym nic robit neverim tomu
@michalk dam ti jednoduchu otazku, ako ta ma niekto milovat/mat rad ked sa nemas rad ty sam? Cele je to o tom.. ked neuznavas prilezitostny sex, preco chces byt a zit ako oni? Keby si aj, stastny nebudes.. zeny su take rozne ako su rozni chlapi, kazda leti na daco ine.. tak nechci jednorazovky, ked mozes mat viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov