Ja neviem, nemyslím si to o sebe, ale v škole som za tú inteligentnú, čo podľa ostatných všetko vie, a najnovšie merateľ tažkosti skúšky je môj výsledok teraz nemčina, lebo že keď ja, "najmúdrejšia zo skupiny" som nemala Áčko, že to je vážne tažké
ja sa momentálne nepovažujem za inteligentne konajúcu, pretože sa smejem na niektorých, čo sem prispeli vrátane zakladateľky
inteligencia nie je len o tom, koľko máte vedomostí, ale do akej úrovni ste schopní tieto vedomosti využiť v praktickom živote , no nič, nevadí, to mnohí proste nedokážu, ľudský faktor
no moja pekná ako ty vieš čo som ja myslela ... myslíš že len ty vieš aký je rozdiel medzi tým či máš jednotky v škole alebo si zdravo uvažujúca bytost ? .. tak sa smej ... toto milujem ked ma chce niekto prešťať
@24 teba by som charakterizovala ako ... ach nechám to tak nechcem sa správať impulzívne lebo to potom mi zase zmažú anketu ... len tolko ... pekná foto .. čo takto urobiť si nejakú ležiac priamo na železničnej trati ... ?
the... nemáš slov, ja viem , vďaka, ale bolo vtedy dosť mokro, špinavá som aj tak došla domov a mám vlastne takú, ale nie je dobrá, chýba v pozadí prichádzajúci vlak
normalne ma pobavili tieto komentare netyka sa to ich ich obsahu, ale toho ako clovek dokaze sam seba nastvat, este k tomu aj za blbosti, ze @ theburningred
vlastne ma napadla prerastená bučica .. ale tak no ...aby si nepochybovala nad šírkou mojej slovnej zásoby ,,,a áno to s tým vlakom si uhádla presne to som mala na mysli
@30 čo zas ja ? príde sem už aj niekto kto ma pozná a bude trošku objektívne hodnotit ...
mám pocit že aj s ankety aký máte radi syr by vznikol otvorený konflikt keby ja založím ja ... tak ale dakujem za názor , i ked je pre mna bez predmetný birdzácke detičky si to vždy nejak otočia v hlave .
@32 ale ved ja ta nehodnotim, ja len konstatujem, ako na mna, ako nezavisleho pozorovatela zaposobili tvoje komentare...prosim, terz na mna hned za to nevybehni, ale mam pocit, ze konflikt tu z toho robis prave ty...
ale ja inak nic proti tebe nemam a nemyslela som to v zlom
prédpokladala som, že nevieš, tak ti to vysvetlím: súhlasila si s mojou spomienkou vlaku, takže.... mmmm, mulderov humor sa na mňa lepí, povedala som ti to, čo si chcela počuť, tvoja psychika je z tohto pohľadu prístupná verejnosti ľahšie, ako si myslíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
inak ako vidím sebakritika vládne birdzu
@all birdz nieje plný inteligentných ludí , skor plní nafúkancov ... anketa je dôkaz .
inteligencia nie je len o tom, koľko máte vedomostí, ale do akej úrovni ste schopní tieto vedomosti využiť v praktickom živote , no nič, nevadí, to mnohí proste nedokážu, ľudský faktor
a zas nepochopenie vyrazu "som narcis"
ach ach ach
niekedy mam pocit, ze nema ani vyznam rozculovat sa nad nieciom, ked pride zase dalsi blbec
@21 tak tak, narazky na emo su tusim este vzdy aktualne aj ked o emo som nepocul uz dobre dlho (ked neratam narazky)
mám pocit že aj s ankety aký máte radi syr by vznikol otvorený konflikt keby ja založím ja ... tak ale dakujem za názor , i ked je pre mna bez predmetný birdzácke detičky si to vždy nejak otočia v hlave .
ale ja inak nic proti tebe nemam a nemyslela som to v zlom
neviem prečo si hned každý myslí že som konfliktná len ma vytáčajú jebnutí ludia ..toť vše