Mám veľmi rada jedného chlapca a aj on mňa. Za normálnych okolností by som s ním už chodila /už sa ma na to viac krát pýtal/ , lenže má to jeden háčik...mne osobne to vôbec nevadí, ale on je cigáň... síce nemá nič s tými z osadami a býva v decáku a študuj
@xixixi áno, uznávam, to však neznamená, že sa máš dobrovoľne vzdať toho, čo chceš... spoločnosť VŽDY bude považovať niečo za nenormálne, nemorálne a neviem aké. Ako je už písané vyššie, nie je šanca vyhovieť.
@xixixi a čo si chcela počuť??? to čo ti píšu tie telce? kebyže ťa stretnú na ulici tak si pomyslia to isté len tu sa hrajú na veľkých dobrákov....a chcela si počuť názor tak to je môj
@xixixi Tak to si už dosť stará na to aby si prestala riešiť čo si tvoje okolie o tebe myslí.. Trochu sa uvolni. Bude to v pohode, uvidíš
Chápem, že je ťažké oponovať svojim rodičom v takej situácii, ale keď ho spoznajú a zistia aký je v pohode sa snáď uvedomia.
Ľudia sú debili a celý život ťa budú buzerovať... Jednak ide o Slovač (ospravedlňujem sa) a po druhé keď uvidia, že si ovplyvniteľná začnú si viac dovoľovať. Ser na nich
Ak nad tim takto premyslas, tak to ocividne vadi aj tebe... byt tebou mu dam pokoj, kedze uz na zaciatku vztahu nad tim tako rozmyslas dalej to bude len a len horise
hmmm Romeo a Julia na Slovenský spôsob? Ak je vážne tak v pohode, ako si opísala a ľúbite sa, budete sa musieť prebiť primitívmi ako niektorí nado mnou. Ja osobne by som si o vás nepomyslel nič, nakoľko vás nepoznám veľa šťastia
@kurvakurvina :Tvoj výrok "ho fikni aj on nech teba a máte po probléme" ma celkom pobavil To sa dá, aby ho ona "fikla" bez toho, aby on "fikol" ju?
A btw, duchaplný názor.
@xixixi súhlasím s @antifunebracka. Skrátka, keď ho ľúbiš, choďte do toho a nerieš, čo okolie na to. Chodíš s ním ty. Nie oni. A ide o tvoje šťastie, o tvoj život. Prečo by si sa mala riadiť kritériami ostatných? Koniec-koncov, odhliadnuc od toho, že je "pohľadný" (ako si napísala)- ľúbiš predsa vnútro, nie obal...nie?
Prestahuj sa do Vancouveru a maš po probleme tam si to nikto nevšimne
Ale tu ťa zoderú z kože a každý ta oserie navonok ta budu obdivovat.Zamiluj sa radšej do černocha budeš mat pekne kučerave decko.Vieš ake sú černošiatka pekné ? Ale v podstate si možeš robit
čo chceš. Ak ti len to chýba ku šťastiu veď sa rychlo nasýtiš !
@igros za to, že nie som rasistka, musím byť cigánka ?? Nebuď smiešny. Svet nie je čiernobiely. Len som dala najavo, že pokiaľ je človek tejto rasy NORMÁLNY (čiže nežije v špine, nerobí jedno dieťa za druhým a so svojou dcérou alebo sestrou napríklad, pokiaľ pracuje, nekradne a nerobí zbytočný bordel) je na nich čo obdivovať. Sú talentovaní, horkokrvní, temperamentní aj inteligentní. Záleží na ich uvedomení.
Ľudia majú predsudky. Nehádžme ich všetkých do jedného vreca - ani každý číňan nemusí mať niečo spoločné s Miletičkou (alebo inými čínskymi obchodmi za pár centov), ani každý černoch nie je z Afriky
Čo sa týka mňa, myslím, že aj z toho kúska tváre, čo mám na fotke musíš usúdiť, že si napísal dobrú blbosť. Lebo pokiaľ viem, cigáni majú tmavšiu pleť ako je tá moja biela a rozhodne nemávajú svetlozelené oči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Veď ty s ním budeš, nie oni...
oj oj presne o takýchto geňo kokotoch hovorím
no hej ale aj tlak zo strany spoločnosti vie dosť ovlyvniť ach,,,
chobot
tak si ho povedal však dobre ti ho neberem...
16
Chápem, že je ťažké oponovať svojim rodičom v takej situácii, ale keď ho spoznajú a zistia aký je v pohode sa snáď uvedomia.
Ľudia sú debili a celý život ťa budú buzerovať... Jednak ide o Slovač (ospravedlňujem sa) a po druhé keď uvidia, že si ovplyvniteľná začnú si viac dovoľovať. Ser na nich
A btw, duchaplný názor.
@xixixi súhlasím s @antifunebracka. Skrátka, keď ho ľúbiš, choďte do toho a nerieš, čo okolie na to. Chodíš s ním ty. Nie oni. A ide o tvoje šťastie, o tvoj život. Prečo by si sa mala riadiť kritériami ostatných? Koniec-koncov, odhliadnuc od toho, že je "pohľadný" (ako si napísala)- ľúbiš predsa vnútro, nie obal...nie?
@igros Rasista? Super...
Vieš, cigáni ako takí neboli vždy tými, za ktorých ich máme dnes. Len sú "vychcaní" - naučili sa, čo môžu využiť...na úkor nás ostatných.
Cigáni majú úžasnú kultúru - sú talentovaní na tanec, na hudbu, na spev, cítia rytmus...minimálne čo sa tohoto týka, sú fascinujúci.
Okrem toho, poznám nejedného Róma, ktorý je doktor, alebo má niekoľko vysokých škôl....nehádžme všetkých do jedného vreca.
Ale tu ťa zoderú z kože a každý ta oserie navonok ta budu obdivovat.Zamiluj sa radšej do černocha budeš mat pekne kučerave decko.Vieš ake sú černošiatka pekné ? Ale v podstate si možeš robit
čo chceš. Ak ti len to chýba ku šťastiu veď sa rychlo nasýtiš !
Ľudia majú predsudky. Nehádžme ich všetkých do jedného vreca - ani každý číňan nemusí mať niečo spoločné s Miletičkou (alebo inými čínskymi obchodmi za pár centov), ani každý černoch nie je z Afriky
Čo sa týka mňa, myslím, že aj z toho kúska tváre, čo mám na fotke musíš usúdiť, že si napísal dobrú blbosť. Lebo pokiaľ viem, cigáni majú tmavšiu pleť ako je tá moja biela a rozhodne nemávajú svetlozelené oči
každého jednotlivca bude komunita ktorá je v prevahe zle posudzovať
hoci bude enormne talentovaný. A potom aj bieli rodina si dosť zle narobia ale farební ako rodina začnú ihneď využívať