mam na sebe rad spravodlivost, tvrdohlavost, inteligenciu(aj ked ju pouzivam len na istych miestach), nervozitu, zatrpknutost a nemam na sebe rad ze som moc otvoreny aj k cudzim, lenivy, egoisticky, pesimisticky, rad klamem a obcas som arogantny
Tak ktore mam rad a ktore nie? Ja, ako idealny clovek by som mal povedat, ze vsetky mam rad, i ked niektore viac a niektore menej. Skor mam take ktore su dobre a ktore zle. Tych zlych je vela aj ked sa to snazim skryvat >D DEVIL >D
Tak ale medzi tie najhorsie a najoblubenejsie patri klamanie a vymyslavanie si. Neviem preco ale velmi rad klamem >D Je to hnusne ale vyzivam sa v tom ked mi kazdy naleti. Aj teraz vas napriklad klamem a vy mi verite >D Trapas >D Takze som dospel k zeveru za ja vobec neklamem >D a je po starostiach >D>D>D
a medzi tie dobre, ktore si vazim, ze som nimi obdareny sa ukryvaju vo mne vnutri, nie v hrudi, nie pod bruchom ale v hlave. Tam toho mam dost aj ked niekedy nestaci>D
A tak ja... no, ja viem pobaviť ľudí, proste sa mi vždy podarí tresnúť taká kravina, že sa všetci smejú a ja mám potom dobrý pocit zo svojej debility, že aj keď to vtipné byť nemalo, tak to vyvolalo dobrú zábavu
A nemám na sebe rada náladovosť, to by som si mohla odpustiť
mam rada na sebe svoju uprimnost, otvorenost, inteligenciu a odhodlanie
nemam rada svoju ziarlivost, impulzivnost a nerozhodnost.
vynimocne je na mne asi to ze mam trochu viac rozumu nez vecsina dievcat v mojom veku a vzdy pomozem priatelom ked to potrebuju aj o pol noci pomoc druhym je pre mna prvorada
@6 - neusudila som to na zaklade jednej vety,ale celeho dojmu z teba ale vies hovori sa ze NIKDY NEHOVOR NIKDY,toto pravidla plati vzdy,napr. vsak aj o takom Pavielovi som sa vcera z telky dozvedelaa a priznal to ze pred 5 rokmi mal frajerku ktora s nim necakane otehotnela-a dnes??? akosi sa nam preorientoval na opacne pohlavie a to je ovela starsi ako ty!
mám rada ľudí kreatívnych, spontánnych, jedinečných, inteligentných, verných a ktorí sa neľutujú, nesťažujú (všetko proste to, čo mám, alebo sa snažím nadobúdať aj ja)
a vyhýbam sa ľuďom s predsudkami, pesimistom, tým, čo prekvitajú jednosmerným názorom, a veľkým egoistom
@20 ja mozem tiez napisat prvy moj dojem s teba, ale neurobim to, lebo by to bolo hlupe...
pretoze... nikdy nevies co sa skryva v tom cloveku naozaj, a ked povies nieco spontanne, a nie moc pozitivne, ani nevies ako, ale mozes mu pokazit cely den, zivot... taku velku moc mas ... mne si akurat pokazila dojdem s birdz-u, myslel som, ze su tu sami privetivi ludia, a hops... 1 co nie je sa nasiel
neviem co mam ja spolocne s rochnakom bose, sak som pubertak, a ne nejaky buchac
"to su vsetko jasne priznaky- GAY!" - to neznelo ako NIKDY NEHOVOR NIKDYň
som myslim pomerne chapava a citliva a tiez sa mi ludia casto zdoveruju. dokazem ich pochopit, tak to asi preto, nie som ista jak sa tomu hovori, tusim empatickost a estre som snad pomerne inteligentna
no a horsie je ze som leniva, niekedy az moc precitlivela a obcas prilis pesimisticka a uzavreta.
a cim som vynimocna? tak to neviem. mozno keby sa spytate niekoho kto ma pozna vam odpovie, ja fakt netusim...
empatický, patologicky tvorivý, chronicky filozofujúci, chorobne sebareflexívny, úmyselne schizofrenický, dosť citlivý, dosť vnímavý, dosť inteligentný (menza test povedal že 131, alebo 121, už si to nepamätám, každopádne oboje je nadpriemer slight_smile:, chronicky zvedavý a chorobne náročný (na seba, v niektorých veciach).
nemám rád, že: som chronicky lenivý, občas precitlivelý, mám neskutočne zvláštne sa správajúcu pamäť (skresľuje, vyhadzuje, mení miesta a časy...), som chronicky zvedavý a chorobne náročný, čo musím často prepnúť do nezdravej ľahostajnosti, aby mi nešiblo...
inteligentná, optimistická, dokážem udržať tajomstvo, citliva, empaticka, chápavá a leniva, tvrdohlava, introvert a neviem nenapadne ma ale strasne vela veci
No ja mam na sebe najradsej svoje paranormalne schopnosti(viem naspamet cely slovensky kalendar,dokazem si pamatat vela veci a tiez viem vycitit naladu),potom este odvahu,talent improvizacie no a co neznasam asi lenivost alebo este nerozhodnost a pacifizmus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A nemám na sebe rád to, že často klamem
Ja som lenivy, egoisticky a strasne zly To su tie veci co mam na sebe rad.
Som uprimny, to az moc, to sa mi nepaci
nie je to hlupe? no co uz, aj taki ludia su
ja nie som gay, teda aspon myslim, pretoze som sa zalubil asi 100x... zamiloval som sa raz... vzdy to bolo dievca...
ja som zvyknuty ze ludia, ktori sa nevedia zmierit s tym, ze mam viac kamaratok ako oni, a ze som taky dokonaly, maju na mna nejake narazky
Mas si z coho vybrat, ale chodit na akcie s babami neni az tak dobre, moze sa to skoncit nestastim.
A stava sa ze baby rozbijaju kolektiv. disappointed:ne ze sa na mna teraz vrhnete, casto to byva pravda, ale cest vynimkam
mam na sebe rad spravodlivost, tvrdohlavost, inteligenciu(aj ked ju pouzivam len na istych miestach), nervozitu, zatrpknutost a nemam na sebe rad ze som moc otvoreny aj k cudzim, lenivy, egoisticky, pesimisticky, rad klamem a obcas som arogantny
A niekedy je to aj moja zlá vlastnosť, lebo nie každý vie oceniť úprimnosť, väčšina ľudí radšej toleruje klamstvo a faloš
a zlá? že som strašne ale strašne bláznivá a to sa nevypláca a tá úprimnosť tiež je niekedy zla vlastnosť
Tak ale medzi tie najhorsie a najoblubenejsie patri klamanie a vymyslavanie si. Neviem preco ale velmi rad klamem >D Je to hnusne ale vyzivam sa v tom ked mi kazdy naleti. Aj teraz vas napriklad klamem a vy mi verite >D Trapas >D Takze som dospel k zeveru za ja vobec neklamem >D a je po starostiach >D>D>D
a medzi tie dobre, ktore si vazim, ze som nimi obdareny sa ukryvaju vo mne vnutri, nie v hrudi, nie pod bruchom ale v hlave. Tam toho mam dost aj ked niekedy nestaci>D
A som mierne tvrdohlavy a rad sa hadam.
THE END. konecne
A nemám na sebe rada náladovosť, to by som si mohla odpustiť
nemam rada svoju ziarlivost, impulzivnost a nerozhodnost.
vynimocne je na mne asi to ze mam trochu viac rozumu nez vecsina dievcat v mojom veku a vzdy pomozem priatelom ked to potrebuju aj o pol noci pomoc druhym je pre mna prvorada
a vyhýbam sa ľuďom s predsudkami, pesimistom, tým, čo prekvitajú jednosmerným názorom, a veľkým egoistom
pretoze... nikdy nevies co sa skryva v tom cloveku naozaj, a ked povies nieco spontanne, a nie moc pozitivne, ani nevies ako, ale mozes mu pokazit cely den, zivot... taku velku moc mas ... mne si akurat pokazila dojdem s birdz-u, myslel som, ze su tu sami privetivi ludia, a hops... 1 co nie je sa nasiel
neviem co mam ja spolocne s rochnakom bose, sak som pubertak, a ne nejaky buchac
"to su vsetko jasne priznaky- GAY!" - to neznelo ako NIKDY NEHOVOR NIKDYň
mosme polemizovat dalej ked ces ja sa rad hadam
no a horsie je ze som leniva, niekedy az moc precitlivela a obcas prilis pesimisticka a uzavreta.
a cim som vynimocna? tak to neviem. mozno keby sa spytate niekoho kto ma pozna vam odpovie, ja fakt netusim...
empatický, patologicky tvorivý, chronicky filozofujúci, chorobne sebareflexívny, úmyselne schizofrenický, dosť citlivý, dosť vnímavý, dosť inteligentný (menza test povedal že 131, alebo 121, už si to nepamätám, každopádne oboje je nadpriemer slight_smile:, chronicky zvedavý a chorobne náročný (na seba, v niektorých veciach).
nemám rád, že: som chronicky lenivý, občas precitlivelý, mám neskutočne zvláštne sa správajúcu pamäť (skresľuje, vyhadzuje, mení miesta a časy...), som chronicky zvedavý a chorobne náročný, čo musím často prepnúť do nezdravej ľahostajnosti, aby mi nešiblo...
Jedine žeby mensa ...
Rád mám na sebe svoju: chápavosť, úprimnosť, citlivosť, inteligenciu, atď. .....
Čím som výnimočný? Netuším , musíte zistiť sami
Neznášaš pacifizmus? To znie kvalitne divne
- mam zmysel pre humor, a tiez viem vtipkovat aj zo seba
- som tvrdohlavy a stojim si za svojim( niekedy zla vlastnost, ale ja som s nou skokojny, prejavuje sa len vynimocne)
- som pravdovravny
- inteligenciu,ide mi skola, viem si zapamatat veci ktore ma zaujimaju(a tych je vela), ine pre mna nedolezite informacie pustim z hlavy
- zmysel pre spravodlivost
- udrzim tajomstvo
- pribudaju kamarati, ale stari ubudaju
////to je asi vsetko, no idem na tie zle vlastnosti:
- som az moc dobry, niekedy to leze na nervy
- niekedy otravujem moje okolie, ze sa niekedy chvalim nejakym uspechom...
- som strasne lenivy, POZOR: !!POHYB SKODI!!
- opravujem a poucujem ludi
- nemam kreativne myslenie, nedokazem napsiat ani jednoduchy sloh
////vynimocny je zevraj kazdy, ja si to o sebe nemyslim a tak ma ani nenapada nic vynimocneho, mozno uprimnost, chapavoct a pamät.