S jednou birdzáčkou sme tak rozoberali náboženskú/historickú problematiku, a ju napadlo že Adam a Eva sa spolu vyspali pred svadbou, tým pádom im zarástli dlane (ako kresťania radi tvrdia) a nakoniec oni celí. A vyvinuli sa z nich opice. Čo si myslíte vy?
@inequity krestania radi tvrdia ??? preboha som v krestanskej rodine a ja som krestan ale o takej chujovine som v zivote nepocul toto krestanie netvtdia preboha ... presne ta cas biblie je obrazna to potvrdil aj vatikan
Mne je to jedno Ani ja som bibliu nečital a ani nechcem ... podla mna je človek z opice a zem vznikla z Velkeho tresku a nestvoril ju boh! ale som kresťan
@nymphe No ja neviem, asi nie som z opice, čiže moji predkovia nemohli byť Adam a Eva a to už na to nadväzuje. Asi som mimozemšťan alebo tak, keď mi tie ruky stále nezarástli.
mna by zaujimalo či je vôbec aspon 1 viera čo neuvádza pičoviny.akože som krestan ale je to dosť pritiahnute za vlasy od človeka čo chodi po vode a meni vodu na vino až po jeho matku čo ho porodila ako panna...
@flussica však starí šamani doteraz používaju nejake bylinky k rituálom .možno aj prví krestania požrali nejaku zaujimavú kombináciu a mali svet farebnejší a videli lietajucich ludí
@dee99 Veď to, veď to. Akože ja som o tom nikdy nepochybovala, že títo duchovnisti inhalovali a prežuvkávali rôzne BIO rastlinky & hríbiky, ale mohli sa zmieniť v historických prameňoch, egoisti .. Veď osvietenie by malo byť prístupné všetkým!
@dee99 pozri si dokument Ancient Aliens.. Existuje teoria, ktora hovori o tom, ze pannu Mariu umelo oplodnili mimozemstania (prisli k nej z neba anjeli a bla bla bla.. z "neba" mohla prist jedine nejaka mimozemska civilizacia...)
Chodím na náboženstvo a nikdy som o ničom podobnom ako o zarastaní na dlaniach nepočula ( a odkedy majú opice na dlaniach chlpy ? teda nie som si týmto istá ale tak zdá sa mi to byť divné - asi sa mýlim, neviem )
a to by potom bolo aké ?
Človek sa zmenil na opicu, opica na človeka ,... číže človek sa zmení zase na opicu ?
- niektorí ludia sú naozaj dosť chlpatý
ps. Ak som napísala niečo, čo už niekto napísal tak sorry nečítala som všetky komenty ( iba niektoré)
no to ateisti a vedci tvrdia, že človek pochádza z opice..do mňa dýchol dušu Stvoriteľ.............ale to je moja vec.......tí čo pochadzaju z opice by sa mali dobre liepať aj po stromoch, nemal by to byť pre ních problem, maju to predsa v génoch...........filip
@inequity dúfam,že si zo mňa len robíš srandu..a ak nie,tak ťa asi sklamem,ale tie ruky ti nikdy nezarastú..ani sa nabudúce nezamýšľaj nad takými vecami,keď nedokážeš rozlíšiť čo je myslené obrazne a čo doslovne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
urcite vies ze ta cast Biblie bola pisana len obrazne..
velky like
ináč to moc fail nie je, a k téme niečo nás stvorilo ale čo či kto to bol nemám páru.
Chodím na náboženstvo a nikdy som o ničom podobnom ako o zarastaní na dlaniach nepočula ( a odkedy majú opice na dlaniach chlpy ? teda nie som si týmto istá ale tak zdá sa mi to byť divné - asi sa mýlim, neviem )
a to by potom bolo aké ?
Človek sa zmenil na opicu, opica na človeka ,... číže človek sa zmení zase na opicu ?
- niektorí ludia sú naozaj dosť chlpatý
ps. Ak som napísala niečo, čo už niekto napísal tak sorry nečítala som všetky komenty ( iba niektoré)
mne osobne by sa pacilo nieco na styl mr. nobody
@inequity dúfam,že si zo mňa len robíš srandu..a ak nie,tak ťa asi sklamem,ale tie ruky ti nikdy nezarastú..ani sa nabudúce nezamýšľaj nad takými vecami,keď nedokážeš rozlíšiť čo je myslené obrazne a čo doslovne.