viem, že k nim šiel jeden známy, čo nemal ďaleko od toho, aby som ho nazýval narkoman a oni majú nejaké pravidlá takého "čistého" života a asi majú chrám alebo čo niekde na východe
Ja sa ich od minulého leta bojím...postavili sa predo mňa a nechceli má pustiť iba spievali dajaku hovadinu..potom mi dali do rúk asi štyri knihy a odyšli....ešte teraz mám traumu...
S jedným som sa raz bavila, bol sympatický a milý...nič mi nevnucoval. Ale tak, určite dúfal, že práve takou taktikou niečo predá. Mám tiež od nich knihu o reinkarnácii (tuším ju ségra kúpila za nejaký symbolický príspevok), ktorú som využila aj na seminárnu prácu do školy Ale nemám rada verejne sa prezentujúce náboženské hnutia...častokrát ide o sekty.
sestra s nimi sympatizuje a mne neprekážajú dá sa s nimi aj dobre porozprávať na ulici keď mám čas
@9 nie chrám ale farmu kde si všetko pestujú a chovajú sami... a žijú si svoje
a ešte sa mi strašne páči to ich modlenie.. majú ružence a pri každej korálke hovoria modlitbu.. takto sa modlia aj celé dni..neviem prečo, ale fascinuje ma to a to som úplný ateista
bol som s nimi. príjemní ľudia. ak má človek silného ducha, vie, čo chce, nenechá sa ničím a nikým zastrašiť a ani príliš ovplyvniť. rozhodne ma skúsenosť s hare krišna obohatila. kráčam však dalej...
@tancu dostala som sa k tomu tak, ze mi jeden kršiňak na ulici dal knihu. a odvtedy sa o to zaujimam. mam vela knih uz precitanych, odriekavam mantru, a tak. a teraz idem do BA na vysku tak budem chodievat na ich prednasky do Istropolisu. na tej farme na vychode som este nebola ale velmi tam tuzim ist.
a "pridat" sa k nim moze kazdy. vacsinou to zacina studiom literatury a zaujmom o seberealizaciu. potom zacnu obcas navstevovat chram na vychode, samozrejme je dodrziavat 4 regule. potom sa natrvalo nastauju na farmu, alebo zije aj par manzelskych parov v domoch pri farme. a po par rokoch oddanej sluzby pride zasvatenie kedy prijimaju duchovne meno a slubuju dodrziavat regule do konca zivota. to len tak v skratke
jasné, milujem, keď čosi napíšem a vyhodí mi birdz.sk/co.php, za to by som vraždila
k teme, boli na dobrom festivale, čosi predávali, čo vyzeralo ako detská výživa, jeden z partie toho zjedol až tri porcie a dosť mu z toho bavilo. boh vie čo to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
!
@ruderence ano ten teKSt je obzvlast narocny
@mcvpn by si sa cudoval keby vies aku ma minulost vacsina z nich
@9 nie chrám ale farmu kde si všetko pestujú a chovajú sami... a žijú si svoje
a ešte sa mi strašne páči to ich modlenie.. majú ružence a pri každej korálke hovoria modlitbu.. takto sa modlia aj celé dni..neviem prečo, ale fascinuje ma to a to som úplný ateista
a raz mali stánok na jednom festivale kde som sa s nimi rozbíjala a bolo to ešte lepšie ako nejaký koncert
@hellium ja som si najprv myslela že to maju nahrate a pušťaju..sa mi nechcelo veriť že to takmer celý den hulakaju oni
» www.ekacakra.sk/...
» www.iskcon.sk/...
a na Punkáčoch sa mi tiež vryli do hlavy celkom
a "pridat" sa k nim moze kazdy. vacsinou to zacina studiom literatury a zaujmom o seberealizaciu. potom zacnu obcas navstevovat chram na vychode, samozrejme je dodrziavat 4 regule. potom sa natrvalo nastauju na farmu, alebo zije aj par manzelskych parov v domoch pri farme. a po par rokoch oddanej sluzby pride zasvatenie kedy prijimaju duchovne meno a slubuju dodrziavat regule do konca zivota. to len tak v skratke
Jw to strasne zaujimave... asi si o tom coto nastudujem
urcite si popozeraj nejake materialy. nemas co stratit, len ziskat
k teme, boli na dobrom festivale, čosi predávali, čo vyzeralo ako detská výživa, jeden z partie toho zjedol až tri porcie a dosť mu z toho bavilo. boh vie čo to bolo
to bude určite ich najviac duchovne vyvinutý človek
plánujem sa k nim raz dostať
My s Kubčom na nich máme vtipné spomienky