Poznáte niekto nejakú dobrú knihu,časopis alebo stránku kde sa píše o tréningu pamäte?
Čítali ste niekto nejakú knihu ako si zlepšiť pamäť,nejaké tipy alebo dobré triky aby Vám učenie išlo lepšie a tak.Viete niekto o nejakej takej knihe,časopise alebo nejakej webovej stránke? Ďakujem za info
poznám súťaž, kde sa trénuje pamäť tým, že si človek zapamätá celý balíček kariet. je to celkom sranda a keď sa naučíš základný princíp - tak to ide ako po masle
A ja mám túto knihu » www.databazeknih.cz/knihy/nikdy-nen... ale ešte som sa k nej nedostala. Je tak všeobecne o mozgu, ale isto sa tam nájde aj niečo o pamäti. Tak ale hlavne ten zoznam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
staci len zamestnavat mozog a nenechat ho oddychovat Ziadne knihy ani stranky nepotrebujes. Techniku si clovek musi najst sam.
A ja mám túto knihu » www.databazeknih.cz/knihy/nikdy-nen... ale ešte som sa k nej nedostala. Je tak všeobecne o mozgu, ale isto sa tam nájde aj niečo o pamäti. Tak ale hlavne ten zoznam.